Arrangementer du ikke bør gå glipp av


Kommende Microsoft arrangementer

 

Under finner du en oversikt over våre arrangementer fremover. Ta en titt og se om noe er av interesser for deg. Ved å klikke på linkene vil du få mer informasjon og mulighet til å melde deg på arrangementene.

 

Windows 8 Webinarer:

Windows 8 møter deg med en helt ny startskjerm du kan tilpasse med alt det du er opptatt av. Dine apper og ditt innhold er alltid tilgjengelig – uavhengig om du bruker PC eller nettbrett, uansett hvor du er. Den personlige opplevelsen følger deg på jobb og som privatperson. Smart funksjonalitet for sikkerhet og administrasjon er ivaretatt for å gjøre hverdagen lettere for brukerne og IT-avdelingen. Vi har satt opp følgene webinarer.

 

  • Windows 8 apps, informasjon og påmeldingher
  • Innebygget sikkerhet i Windows 8, informasjon og påmelding her
  • Administrasjon, Mobilitet og Virtualisering i Windows 8, mer informasjon og påmelding her

   

Nye Office Webinarer:

27. februar lanseres nye Office og tilhørende samhandlingsløsninger for bedriftsmarkedet. Dette gir nye muligheter for å samarbeide problemfritt med tilgang til e-post, dokumenter, nettmøter, intranett med mer fra tilnærmet hvor som helst, uavhengig av om du har en telefon, et nettbrett eller en PC for hånden. De kjente Office programmene samt samhandlingsløsningene SharePoint, Lync, Project og Visio er alle forbedret med en rekke nye funksjoner og muligheter. Vi har satt opp følgende webinarene:

 

  • Office 365 - Jobb med dokumenter og mail hvor som helst og når som helst
  • Hvilke muligheter finnes med nye Lync?
  • Dokumenthåndtering i SharePoint
  • «Enterprise Social» fra Microsoft
  • Project & Visio i nettskyen (Office 365)

Mer informasjon og påmelding her

 

SharePoint seminar 6 juni

Microsoft lanserte i februar «Nye Office», som også inkluderer nye versjoner av SharePoint, Lync, Project og Visio. Det er mange spennende nyheter og scenarioer rundt produktivitet, mobilitet og sosial samhandling. Kom og hør mer om mulighetene med den nye samhandlingsplattformen på seminar i Auditoriet hos Microsoft på Lysaker Torg 45 (1.etg) den 6. juni.

Mer informasjon og påmelding klikk her, agenda vil bli oppdatert fortløpende

 

Azure Camps

Vi gir deg en introduksjon til Infrastructure as a Service. Alle deltagere vil få tilgang til en gratis prøveversjon, noe som gjør at kurset både blir faglig og praktisk. Det er satt opp tre Camps. 12.30 -16.00.

Mer informasjon og påmelding her 8. mai, 30 mai, 12 juni  

 

 

 

 

  

 

 

Comments (0)

Skip to main content