Velkommen til Small Business Skolen!


 

 

Kjære forhandler

Før hadde vi Small Business Server (SBS) som mange av våre forhandlere baserte mye av sin IT-leveranse i SMB markedet på. Med fremvekst av nettskyen og IT-løsninger levert som en tjeneste ser vi at de aller minste bedriftene nå har nye muligheter. En ny SMB-løsning som tar alt det vi hadde i SBS og gjør det enda bedre gir  deg som forhandler muligheten til å kunne tjene gode penger på installasjon og oppfølging!

Datoen for dagen er 15. mai. På timeplanen står det både faglig påfyll og ikke minst  litt sosialt etter skoleslutt. Vi har en egen ølskole som arrangeres etter den faglig agendaen er avsluttet, og som man absolutt burde få med seg.

Vel møtt!

 

 

 

 

 


Comments (1)

  1. Bolish says:

    Your post had provided me with another point of view on this topic. Thank you a lot for providing individuals way to geek me. I really like that. Thanks so lot for your convene.
    http://khelomcx.com/free-trial-commodity-tips

Skip to main content