Har du husket å melde deg på årets største partnerarrangement?


Microsoft Worldwide Partner Conference er en årlig konferanse hvor Microsofts partnere fra hele verden samles. I fem dager deler Microsofts toppledere sine visjoner for fremtiden, nyheter og strategier.  Hør foredrag fra Microsofts toppledere, bli med i sesjoner tilpasset dine forretningsstrategier og fokusområder, forbered deg på alt det spennende som skjer på IT-fronten fremover, og bli kjent med andre partnere fra hjem- og utland.  Dette er det viktigste arrangementet Microsoft arrangerer for våre strategiske partnere, og er en fantastisk mulighet å bli en del av vår spennende reise inn i fremtiden! Iløpet av det siste året har vi hatt mange store produktlanseringer, og nå gjelder det å finne gode måter å utnytte mulighetene dette medfører. Årets konferanse vil foregå i Houston, Texas 7.-11. juli, og det beregnes ca 16000 påmeldte partnere og Microsoftere. Besøk www.digitalwpc.com for mer informasjon og påmelding. Du finner informasjon tilpasset den norske gruppen på www.microsoft.no/wpc. Ikke gå glipp av denne muligheten – meld deg på i dag!


Comments (0)

Skip to main content