Bli inspirert: Microsoft Certified Career Day 2013


 

Hva er Certified Career Day?

Dagen fant sted 12. mars og var en Live broadcast. Et panel med IT-eksperter diskuterte nettsky teknologi og mulighetene for å bygge IT karriere gjennom kompetansebygging og sertifisering. Mark Russinvoich ga et innblikk i hvordan Microsoft tilnærmer seg Cloud Computing og produkteamet presenterte Windows Server 2012 og SQL Server 2012. Lær fra ekspertene, bli inspirert. Du vil kunne høre på mange eksperter som gir deg innblikk i hvordan du kan bygge din IT-karriere videre og forandre den jobben du gjør i dag til å levere ny forventningsverdi for din bedrift med ny teknologi.

 

Ta en titt på disse videoene for å få inspirasjon om hvordan du kan bygge DIN KARRIERE videre:

 

Comments (0)

Skip to main content