Bli MSCA på 90 dager – gratis sertifiserings-forberedende materiale


Ved å oppnå Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) sertifiseringen beviser at du har grunnleggende teknisk kunnskap for å bygge videre karriere innenfor IT. For å hjelpe deg å oppnå denne sertifiseringen tilbyr vi "Bli MCSA på 90 dager"-programmet og hjelper deg med en planleggingen, tilgjengeliggjør ressurser og community support innen for Windows Server 2012 og SQL Server 2012 for å nå målet. Er en ny karriere innenfor IT noe for deg, start veien mot en ny karriere i dag. 

 

  • Start med å lese deg opp til sertifiseringseksamene med gratis tilgang til ressursene
  • Få tilgang til enda flere ressurser, gode råd og ekslusive tilbud ved å abonerer på "90 days to MCSA" email.
  • Kjøp en eksamensvoucher pakke og spar 15%

 

Les mer og start i dag

Comments (0)

Skip to main content