Windows Azure IaaS/Virtual Machines er nå lansert


Vi har nå annonsert at infrastruktur-som-en tjeneste (IaaS) har blitt lansert. Det betyr at vi tilbyr våre kunder en oppetidsgaranti (SLA) og går god for at tjenesten kan brukes i produksjonsmiljøer. Med dette tilbyr Microsoft en komplett skyplattform med infratruktur- plattform- og software-som-en-tjeneste. Disse tjenestemodellene åpner en rekke muligheter for deg som Microsoft-partner.

I perioden IaaS-tjenesten har vært i «preview» har flere hundre norske selskaper testet Virtuelle Maskiner. Telenor er en global kundereferanse der selskapet har tatt i bruk Windows Azure i sitt utviklings- og testmiljø i forbindelse med migrering til SharePoint 2013. Ved å benytte seg av virtuelle maskiner i Windows Azure har Telenor spart 70% på dette prosjektet, og kommet i gang måneder tidligere enn først planlagt.

Neste steg:

Mest populære bruksområder:

Kom raskt i gang med test og utvikling. Muligheten til å raskt spinne opp og slette virtuelle maskiner i skyen gjør at du kan spare mye penger på investeringer i hardware og få et mer dynamisk utviklingsmiljø. Les erfaringene til Telenor.

Hybrid infrastruktur med Office 365 og Windows Azure. Kjør Active Directory på en virtuell maskin for å tilby ansatte en høy grad av oppetid som gjør samhandlingen mellom Office 365 og on-premise miljøer optimal.

Kjør SharePoint og SQL Server i Windows Azure. Med 2 nye high-memory compute instanser: 4 kjerner 28 GB ram og 8 kjerner 56GB ram ligger alt til rette for en robust infrastruktur i skyen.

Flytt applikasjoner til skyen uten kodeendringer. Skalerbar, on-demand infrastruktur for .NET , Windows Server og Linux applikasjoner uten behov for kodeendring.

 


Comments (0)

Skip to main content