App Academy Workshop – GRATIS fagdag med Ralph Squillace og Peter Dwersteg


Vi ønsker deg velkommen til Microsofts fagdag med Windows Azure og Windows 8 i fokus. Dette blir en to-delt dag hvor første halvdel handler om Windows Azure (Windows Azure, ServiceBus, Notification Hubs og Mobile Services), og andre halvdel om Windows 8 (innhold for både begynnere og erfarene).

Vi har to gjesteforelesere som begge har reist langt for å ta turen hit til Norge. Her vil du lære alt du trenger å kunne for å utvikle og publisere Windows 8 apps, og hvordan du kan ta i bruk nettskyen i dine prosjekter/apps. Vi har noe for alle - er du en student som ønsker å komme i gang? Har du laget en app fra før? Er du erfaren og jobber med apper til daglig? Eller kanskje du bare har noen spørsmål våre eksperter kan svare på? Fagdagen vil inneholde både kom-i-gang sesjoner, nyheter og nyttige tips og triks for Windows 8 og Windoes Azure plattformen slik at alle vil få utbytte av dagen.

Agenda

09:00 - Nyheter i Windows Azure
09:30 - Deep dive i Notifications Hubs, ServiceBus og Mobile Services
12:00 - Lunsj
12:45 - Introduksjon til Windows 8 plattformen og Windows Store

13:15 - Kom i gang med Windows 8 utvikling
13:30 - Pause
13:45 - Design og templates
14:15 - DataBinding and Design Time Data
15:00 - Pause
15:15 - Håndtering av orientering, snapped view, application bar og implementasjon av semantic zoom
15:45 - Bruk av kontrakter for å dele innhold, håndtere settings, og mulighetene for søk
16:15 - Ferdig

Få en smakebit av hva du vil lære i denne case studien vi har gjort sammen med MAKING WAVES og VGTV:
Windows Azure Mobile Services
 

 

Les mer og meld deg på i dag! 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content