Bli en Sales Specialist eller Pre-Sales Specialist og vinn en Windows 8 tablet


 

Bli en Sales Specialist eller Pre-Sales Specialist og vinn en Windows 8 tablet. Frem til april trekkes det hver måned en vinner fra hver kategori. I tillegg får du en Microsoft-tittel innenfor ditt fagområde og kan hjelpe deg videre i karrieren. Både kurs og test er kostnadsfritt.

Sales Specialist er en ny offisiell Microsoft-tittel for salgspersoner som jobber med Microsoft-løsninger som du kan bruke til å markedsføre sin kunnskap overfor kunder. Nå kan du og din bedrift markedsføre deres Microsoft-kompetanse for selgere!

Jobber du med salg av Microsoft produkter, hvorfor ikke oppnå tittelen Sales Specialist innenfor det området du jobber med? Du får tilgang til relevante online kurs og må bestå en online test for å oppnå denne tittelen. Du velger de kursene som er relevante for deg og tar kursene når det passer deg. Sales Specialist- og Pre-Sales tittelen kan du få innenfor en rekke områder.

Hvorfor bør du bli en Microsoft Sales Specialist?

- Markedsfør din kompetanse ovenfor dine kunder

- Last ned egen logo

- Ha mer kunnskap i salgsprosessen og tilby riktig løsning til kunden

- Bli anerkjent for din ekspertise, legg det til på CV’en din

Eller rett og slett: bli en bedre selger

 Les mer

Testene består av 30-50 spørsmål og man bør regne ca en halvtime for å gjennomføre testen. Tips: ofte er det lurt å lese spørsmålet nøye, da mange svaralternativer kan virke like. Etter testen går det ca 24 timer til du kan se din personlige Sales Specialist logo innenfor ditt fagområde.

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content