Invitasjon til New Office Sales Camp – 6. mars


 

 

   
 

 

   

  

New Office Sales Camp - for kundeansvarlige og tekniske selgere

   

  

   

Nye Office er her og det tilbyr mange nye muligheter for deg som jobber hos en partner og for dine kunder. Det er mange spennende nyheter rundt produktivitet, mobilitet, skyen og sosial samhandling. For å sikre at dere har de rette verktøyene for å formidle verdibudskapet har vi satt opp en eksklusiv salgstrening. Fokus kommer å være på hvordan presentere og vise verdi til kunder, med utstrakt bruk av demoer.   

For mer informasjon og registrering klikk her

Vi kan tilby tre forskjellig spor:

Salgsspor for kundeansvarlige: fokus på nye Office verdibudskap, kampanjer og lisensnyheter, samt gi deg en innføring i effektiv løsningssalg og hvordan kjøre kundedemoer. 

To spor for tekniske selgere:  fokus på Office365, Lync og Exchange og et med fokus på SharePoint, Project og Visio.  

Foredragsholderne vil være en kombinasjon av Microsoft ansatte, partnere og instruktører fra Microsoft Learning partnere. I tillegg vil du bli inspirert av mentaltreneren Tommy Fjeldheim som vil dele sine erfaringer som elitesoldat og mentaltrener for næringslivet og toppidretten. Han vil gi en inspirerende sesjon om hvordan jobbe mentalt for å prestere bedre i hverdagen, og være best når det gjelder.

 

 

 

 
 
 

Dato: 6. mars

Sted: Scandic Fornebu

Klokken: 09.00-16.00, registrering fra 8.30

Pris: 500kr

Påmelding: klikk her

 

 
         
             

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content