Partner Marketing Community


 

 

I forbindelse med lansering av ny versjon av Office 365 ønsker vi invitere deg som

jobber med markedsføring til en skreddersydd agenda full med inspirasjon. Her vil du

blant annet få vite hva som skjer fra Microsoft sin side, hvilke kampanjer du kan

dra nytte av og hvordan markedsføre Office 365.

 

15. februar

09.00 – 13.00

Lysaker Torg, Lysaker 1. etg

Velkommen!

  

Kikk her for påmelding

 

 

Agenda:

 

08.45 – 09. 00 Registrering

 

09.00 – 09.20 Velkommen
Microsoft er som resten av IT verden i en endringsfase. Alle de store produktene kommer i nye versjoner og fokuset er nå på tjenester og enheter. Hva gjør dette med Microsoft som leverandør og hvor går reisen?

09.20 – 11.20 Office 365 markedskampanje
I denne sesjonen vil vi gå gjennom årets store annonseringskampanje. Hva inneholder denne og hvordan kan du som partner utnytte de forskjellige elementene? Hvilke aktiviteter skal Microsoft kjøre frem mot sommeren og hvordan kan du koble deg på? Til slutt vil vår egen internettvaktmester lære deg mer om hvordan du kan optimalisere hjemmesiden, hvordan vedlikeholde og ikke minst gjøre den lettere å finne frem til via søk.

11.20 – 11.50 Lunsj

11.50 – 12.50 Få inspirasjon fra noen av de beste!

FINN.no – Janne Jacobsen, markedsdirektør FINN.no
I starten syntes folk det var flaut å annonsere på FINN.no. I fjor ble det annonsert hus, biler og mye annet for verdier på til sammen 540 milliarder. Få et innblikk i hvordan FINN jobber med merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon for å doble omsetningen i 2015.

AGS – Alexander Renberg, Teknisk sjef AGS
Hvordan kan man drive effektiv markedsføring uten et stort markedsbudsjett? De fleste av våre forhandlere har ikke millioner å bruke på markedsføring. Hvordan kan en liten bedrift drive effektiv markedsføring og hva burde fokuset være? AGS forteller hvordan de løser denne utfordringen!

 

 

Comments (0)

Skip to main content