Hva skjer i nettskyen?


Det skjer mye med Microsoft sine nettskyprodukter. Både Microsoft Office og Windows Intune lanseres i ny versjon i løpet av første kvartal og nye lisensmuligheter åpner opp for forhandlere som tidligere ikke har villet se på nettskyen. På dette seminaret vil dere få en brief på Office365 Mid-Size business-pakken og den nye versjonen av Intune, vær blant de første som får vite mer om hva dette vil si for partnerkanalen!

 

 

 

Dato/Tid: 6. februar 2013, 12.30 – 15.30

Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45 1.etasje

 

Hva er nye Office? – Olav Raaen, Cloud Sales Manager i Microsoft Norge

Ny versjon av Office, inkludert Office365 lanseres første kvartal neste år. Olav  gir oss et kort innblikk i hva den nye versjonen innebærer

 

Office 365 med partnerfakturering – Preben Engelstad, Also Actebis

Er det sant, kan man nå fakturere Office 365 kundene selv?

Hvordan legger man ordre? Hvem kan bistå oss? Hvordan ser produktet ut? Når kan vi starte? På denne sesjonen vil vi gå igjennom all tilgjenglig informasjon om Office 365 på Open og gi noen tips om hvordan du kommer fort igang.

 

Intune i ny versjon – Arne Hartmann, Produktsjef Windows i Microsoft Norge

Hva inkluderer siste versjon av Windows Intune? På denne sesjonen vil Microsoft i detalj gå igjennom produktet Windows Intune, med fokus på de nye funksjonene som er lansert, og kanskje kan dere fakturere dette også selv.

 

Spørsmål og svar

Comments (0)

Skip to main content