Start din reise ut i nettskyen med Microsoft Airways


Vil du lære mer om salg/markedsføring eller den tekniske delen av Office 365?

Start din reise ut i nettskyen med Microsoft Airways!

 

Microsoft Airways er et virtuelt flyselskap som tar deg med på en reise ut i nettskyen. Vi i Microsoft ønsker å hjelpe så mange som mulig av våre forhandlere med å levere fremtidens løsninger i nettskyen. Derfor har vi laget to program - et for salg og et for teknikere. Programmene inneholder all opplæring man trenger for å kunne selge og implementere Office 365. Start ditt program i dag og forsikre deg om at du er godt forberedt for å ta disse tjenestene ut til dine kunder!

 

Hvordan fungerer programmene?

Programmene er personbasert, og du kan starte et program når som helst. Alt du trenger er en Facebook-konto. Å delta er gratis, og du kan bruke den tiden du trenger på å bli ferdig med programmet.

 

Programmene har fem spor hver, og hvert spor har en kursdel og en test. Når man har gjennomført en godkjent test kan man gå videre til neste spor.

 

Dette vil du lære

Programmene fokuserer primært på Office 365. Salgsprogrammet inneholder opplæring på produkter, praktisk informasjon om kjøp av nettskytjenester, salgsargumenter og markedsføring. Det tekniske programmet tar for seg overgangen til nettskyen og administrasjon, oppsett og tilpasning av de forskjellige tjenestene. Når det tekniske sporet er avsluttet er man godt på vei for å kunne sertifisere seg til Small Business Competency.

 

Klikk her for å starte programmet

 

 

Comments (1)

  1. Toan Nguyen says:

    Utrolig bra opplegg for å hjelpe partnere som ønsker å levere skytjenester:)

Skip to main content