EVRY – Norges første Gold Small Business partner


Vi har gleden av å gratulere EVRY som Norges første Gold Small Business partner. EVRY har med dette bevist sin kompetanse og ekspertise innenfor å tilby SMB kunder løsninger som er viktig for deres virksomhet. Med den økende etterspørsel etter nettskybaserte løsninger for SMB markedet, er det et stort markedspotensialet for flere av våre partnere til å utvikle SMB-forretningen gjennom Small Business competency. Les mer om hvilke muligheter Small Business competency gir deg som Microsoft partner her.

 

John Inge Hansen, Leder Desktop Management, EVRY. 

 

EVRY ønsker med Small Business Competency å sette fokus på de mindre kundene, og ikke bare enterprise markedet. Gjennom å imøtekomme kravene til Small Business Competency har både selgere og ledere bidratt til å ta de nødvendige sertifiseringene. «Disse gir verdifull kompetanse til alle som tar de» sier John Inge Hansen hos EVRY. Salgsopplæringen er også meget bra, med videoer, webinarere og lesestoff. «Jeg har lært veldig mye om kundefokus ved å ta mange av disse sertifiseringene, og vil oppfordre både faglige ledere og selgere til å ta en kikk».


Ønsker dere å bli en Gold Small Business partner? Vinn en Windows 8 slate!

Informasjon om Small Business competency fordelene og kravene finner du her. De 3 første norske partnerne som får Gold Small Business competency får en Windows 8 Acer slate. Den første er allerede på vei til EVRY. Blir dere den neste?


Har du spørsmål til dette, ta kontakt med din Microsoft kontaktperson eller Partnerservice på telefon 23 500 400 (#1) eller  epost npartner@microsoft.com

 

Comments (0)

Skip to main content