Lenge tenkt på å ta en sertifisering? Ingen grunn til å vente nå med Second Shot-tilbudet og rabaterte sertifiseringspakker


 

Går man på skole eller studerer kan man ikke selv velge dato for eksamen, derimot senere må man ha mere selvdisiplin for å lese seg opp til en eksamen i tillegg til jobb og privatliv. Har du lenge har gått og lurt på om tide er inne for å gå opp til en Microsoft-eksamen, ny har du muligheten til å teste deg selv og få en nyt forsøk uten ekstra kostand hvis det ikke skulle gå bra!

I tillegg kan du få 15% rabatt og second shot vouchere på diverse sertifiseringspakker. Dette gjelder for følgende sertifiseringstitler:

Hvorfor sertifisere seg?

En sertifisering er et kvalitetsstempel - den dokumenterer din kompetanse og gjør deg ettertraktet.  Sertifiseringer er også i økende grad et krav i markedet: arbeidsgivere prioriterer sertifiserte søkere ved rekruttering, bedrifter stiller sertifisering som krav for innleide konsulenter, og ved anbud vektlegges sertifisert kompetanse i stadig større grad.

Les mer om tilbudene her

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content