Gratis seminar: Windows 8 på jobben, seminar 27. november


Velkommen til seminar 27. november på Radisson Blu Scandinavia Hotel

26. oktober lanserte Microsoft Windows 8! Windows 8 møter deg med en helt ny startskjerm du kan tilpasse med alt det du er opptatt av. Dine apper og ditt innhold er alltid tilgjengelig – uavhengig om du bruker PC eller nettbrett, uansett hvor du er. Den personlige opplevelsen følger deg på jobb og som privatperson. Men Windows 8 er mer enn levende og personlig innhold. Smart funksjonalitet for sikkerhet og administrasjon er ivaretatt for å gjøre hverdagen lettere for brukerene og IT-avdelingen.

 

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergs gate 30, Oslo 0166,  Norge
Registrering pr. e-post: norge@microsoft.com, Registrering over telefon: 23500600

Språk:  Norsk.
Produkt(er):  Microsoft Windows og Windows 8.
Publikum:  IT-beslutningstaker og IT-leder.

 

Program

08.30 – 09.00 Registrering

09.00 – 09.30 Velkommen til Windows 8
Du har kanskje allerede fått testet Windows 8? Eller i hvertfall dannet deg et bilde av nyhetene. Dagen starter med en introduksjon til Windows 8: Hva som er nytt, hvilke devicer som kommer på markedet, litt om apps og en kort demo.
Arne Hartmann, Produktsjef Windows, Microsoft Norge

09.30 – 10.15 Windows 8 og mobilitet: PC-en på en minnepinne?

Windows 8 er skapt for ulike mobilitetsscenarier tilpasset ulike behov. «Windows to Go» er ett av dem hvor brukeren sikkert kan ta med seg hele PC-en på en minnepinne. Vi går gjennom mulighetene Windows 8 tilbyr for en mer mobil og fleksibel arbeidshverdag. 
Jan Ketil Tosbakken, Windows 8 Ranger, Microsoft Norge

 

10.30 – 11.15 Innebygget sikkerhet i Windows 8 
Mobilitet og mange devicer øker kravene til sikkerhet. Vi ser på teknologier i Windows 8 som hindrer tap av data, misbruk av informasjon og sikring mot skadelig programvare.
Ole Tom Seierstad, Chief Security Officer, Microsoft Norge

11.15 – 12.00 Lunsj

12.00 – 12.45 Administrasjon – få kontroll på PC-er, nettbrett og smarttelefoner
Forenkle administrasjonen av alt fra stasjonære PC-er på jobben til hjemme PC-er, nettbrett og smarttelefoner med Microsoft System Center og Windows Intune. Vi viser hvordan enkel og helhetlig klientadministrasjon kan gjøre hverdagen enklere.
Jan Ketil Tosbakken, Windows 8 Ranger, Microsoft Norge

12.45 – 13.30 Windows 8 Apps
Det finnes allerede millioner av Windows applikasjoner, men med Windows 8 forenkles både distribusjon og bruk. Hvorfor ta i bruk nye apps og hvilken verdi kan de gi? Hva skal til for å utvikle egne apps for intern bruk eller mot kunder?
Arif Shafique, Developer Evangelist, Microsoft

 

13.45 – 14.30 Virtualisering med Windows
I kombinasjon med Windows Server 2012 gir Windows 8 full uttelling av virtualisering. Vi gir en overordnet gjennomgang av virtualiseringsteknologier som Application Virtualization, User Experience Virtualization, Remote Apps, Remote Desktop og Virtual Desktops.
Jan Ketil Tosbakken og Knut Møllevik, Microsoft Norge

14.30 – 14.45 Windows Phone 8
Windows Phone 8 møter bedriftenes behov for mobile løsninger på en unikt god måte. Enten det er sikkerhet, totalkostnad eller brukerproduktivitet som er styrende for deres valg av mobil plattform vil Windows Phone 8 være en attraktiv plattform. Vi kjører demo av det som er nytt og gir dere et innblikk i hvordan Windows Phone møter IT-avdelingenes krav. Fredrik Gørrisen, OC Lead, Microsoft Norge

14.45 – 15.00 Krav til Windows 8-hardware
Hardware er en viktig faktor for god brukeropplevelse, for eksempel i forhold til touch, batterlevetid og sikkerhet. Derfor stiller Microsoft mer spesifikke krav enn tidligere til hvordan sertifisert hardware skal fungere sammen med Windows 8. Vi gir en kort gjennomgang av de viktigste områdene.  
Remi Hariz, partneransvarlig OEM, Microsoft Norge

15.15 – 17.00 Device showcase og mingling
Flere av hardwareprodusentene kommer og viser frem sine nye Windows 8-enheter. Vi serverer fingermat og noe godt å drikke til. Benytt muligheten til å diskutere Windows 8 og prøv spennende nye devicer.

 

Med forbehold om endringer i agendaen. Ved spørsmål ta kontakt med hilden@microsoft.com eller på telefon 907 400 35.

Har du problemer med registrering til seminaret? Send en mail til Norge@microsoft.com  og de vil hjelpe deg.

Comments (0)

Skip to main content