Bli med oss på Microsoft Windows Server IT Camp for IT-Pro: få hands-on opplevelse!


 

       

 Du er invitert!

Bli med på Microsoft IT Camp for et dypdykk i Windows Server 2012 i Oslo, den 6. og 7. desember fra 0900-1600.

Bli med oss på Microsoft Windows Server IT Camp for å få hands-on opplevelse. Det blir interaktive diskusjoner med Microsoft og eksterne produkteksperter. Du vil få en erfaring på alle de nyeste funksjonene og mulighetene i Windows Server 2012. Deltakelse på en IT camp er den perfekte måten å få et fantastisk innblikk i Windows Server 2012 og skyte fart på dine kunnskaper. IT Camp er gratis og etter førstemann-til-mølla prinsippet.

Du vil få erfaring med:   

  • Management (Server Manager, Powershell, Core/MinShell/GUI)  
  • Storage (Storage Spaces and more…) 
  • Networking (SMB Multi Channel, NIC Teaming, IPAM and more…) 
  • Hyper-V (Hyper-V Over SMB, Hyper-V Replica, Hyper-V Shared Nothing, Hyper-V Scale and more…) 
  • Azure (Run VMs in Azure

Foredragsholdere:

Ola Skoog
jobber i Microsoft Sverige som IT Pro Evangelist der han nå fokuserer mest på å spre informasjon og kunnskap om Windows Server 2012 og Windows Azure IaaS-Platformen. Tidligere har Ola jobbet som IT-tekniker og systemutvikler, samt hatt ledende stillinger i to av Sveriges største utviklingsbedrifter med fokus på Microsoft teknologi.   

Mikael Nyström er Microsoft MVP og er en av verdens fremste eksperter på Deployment. Han har gjort det meste innen IT-infrastruktur i små og store miljøer. I dag arbeider Mikael som Senior Executive Consultant på TrueSec med alt ifra MOM, SMS, BDD. Sharepoint, Exchange, Active Directory til Small Business Server. Som foredragsholder er Mikael veldig ettertraktet og han har vært på TechED og diverse Microsoft events rundt om i verden.

Første-mann-til-mølla:
Påmelding 6. desember eller 7. desember 

Comments (0)

Skip to main content