Ønsker du deg bedre kompetanse på Windows Server 2012 og System Center 2012?


Private Cloud er i vinden som aldri før og mange av våre partnere ønsker bedre kompetanse på Windows Server 2012 og System Center 2012. Hostingteamet i Microsoft ønsker derfor å invitere til en «Hosting Technical Infrastructure
Workshop» hos oss på Lysaker den 22. november. Her vil vi tilby CTO, IT arkitekter og IT Pro en dyp teknisk gjennomgang (level 300) av det siste innen Microsoft infrastruktur. Michel Gebbinck fra Microsoft Western Europe vil gi innblikk i ulike hosting-løsninger som du kan tilby til dine kunder, innsikt i hele løsningsporteføljen og live demonstrasjoner av nøkkelfunksjonalitet.

Du vil få faglig påfyll, mulighet til å stille spørsmål og diskutere med vår ekspert på Private Cloud og hosting, samt tips på hvordan dere kan gå frem for å utvikle deres plattform. Michel Gebbinck har i flere år jobbet for en større hoster i Europa og er i dag Microsoft Western Europe Partner Technical Advisor. Over nyttår vil vi følge opp med en «Hosting Technical Application Workshop» over samme lest som tar for seg hosting av Lync, Exchange og SharePoint.

Tid: 22. november 2012

Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45

Kostnad: Gratis

Språk: Engelsk

Påmelding: tormod.eek@microsoft.com

Agenda:

Comments (0)

Skip to main content