På tide å sertifisere seg? Nå har du muligheten!


 

I slutten av oktober og begynnelsen av november reiser vi rundt på sertifiseringsturné i 6 byer med mål om å sertifisere flest mulig. Under Microsoft-dagene tilbyr vi salgsopplæring, eksamens-workshop for Office 365-eksamen og en dag er satt av til sertifisering og konkurranse!

Samtidig som du bestiller din sertifiseringsvoucher, kan du bestille Second Shot. Det vil si at hvis du er så uheldig å ikke bestå på første forsøk kan du få et nytt forsøk uten ekstra kostnad. Les mer her. Pris per test er kr 1750 eks mva.

Hvor kommer vi?

By Dato Sted Bestilling
Tromsø 31. oktober 2012 EVRY, Grønnegaten 58-60, 9008 Tromsø* Klikk her
Trondheim 1. november 2012 EVRY, Sluppenveien 17A, 7037 Trondheim* Klikk her
Ålesund 2. november 2012 Mobilt testsenter, kommer tilbake til sted** Klikk her
Oslo 7. november 2012 Glasspaper, Brynsveien 12, 0667 Oslo Klikk her
Stavanger 8. november 2012 Mobilt testsenter, kommer tilbake til sted** Klikk her
Bergen 9. november 2012 Glasspaper, Sandbrogaten 5-7, 5003 Bergen Klikk her

 

*Begrenset med antall plasser
** Evt Second shot, må tas på et annet Prometric testsenter

 

Hvorfor sertifisere seg?
En sertifisering er et kvalitetsstempel - den dokumenterer din kompetanse og gjør deg ettertraktet.
Sertifiseringer er også i økende grad et krav i markedet: arbeidsgivere prioriterer sertifiserte søkere ved rekruttering, bedrifter stiller sertifisering som krav for innleide konsulenter, og ved anbud vektlegges sertifisert kompetanse i stadig større grad.

Personen som består eksamen med høyest score på testdagen vinner den nye Windows Phone 8.0: HTC 8x!

PS: Anbefalt eksamensforberedende materiale finner du under Learning Paths, som er en av flere nyttige ressurser i Microsoft Partner Network.

LYKKE TIL!

 

Comments (2)

  1. Anonymous says:

    Hei Marius. Godt spørsmål. Du kan ta alle typer eksamen, det er bare å bestille test ved å oppgi eksamensnummer og sende mail til kurs@glasspaper.no. Dette er altså en god mulighet til å sertifisere seg innenfor det området man ønsker å synliggjøre sin kompetanse. Håper vi sees. Lykke til! MVH Mari

  2. Hei,

    Litt usikker på det som står skrevet her nå, gjelder denne eksamen kun Office365 eksamen eller gjelder det alle typer eksamener ? og er det bare for meg å registrere meg hos Glasspaper til å ta en test den dagen ?

Skip to main content