Gratis eksamens-forberedende workshop til Office 365 eksamen i seks byer


 

 Kjære Microsoft-partner 

Microsoft har gleden av å lansere en ny competency som hjelper deg og din bedrift å ta del i den økende etterspørselen etter nettskybaserte løsninger for SMB-markedet. Markedspotensialet er stort, nå er tiden inne for å utvikle SMB-forretningen gjennom Small Business Competency. Terskelen for å oppnå denne competency er lavere enn i forhold til andre kompetanseområder og å oppnå en Competency i Microsofts partnerprogram gir dere en rekke eksklusive fordeler.   

 

Motta eksklusive competency fordeler  

-  Presales support og teknisk veiledning med advisory support hours fra Global Partner Services. 
-
Utvidet teknisk kunnskap med lisenser til internt bruk for Microsoft Office 365, Windows Intune™, og Microsoft Dynamics® CRM.
-
Verdifull innsikt med tilgang til markedsmateriale fra Small and Medium Business Resource Center.
-
Nye kundeforbindelser med prioritet rangering på markedsplassen Microsoft Pinpoint og Office 365 Marketplace.
-
Les mer om fordelene og kravene til Small Business competency.

Møt oss i seks byer under Microsoft-dagene!

Vi ønsker å hjelpe dere med å komme i gang med Office 365 sertifiseringskravet til Small Business Competency. Under Microsoft-dagene tilbyr vi en 3 timers kostnadsfri eksamens-forberedende workshop med en dyktig instruktør fra England. Han vil gi deg en siste prep av hva du bør vite for å bestå Exam 74-324: Administering Office 365 for Small Business, Dagen etter tilrettelegger vi for at dere gjennomfører eksamen og vi premierer den med høyest score! Les mer her.

 Tromsø 30. oktober - Quality Hotel Saga
Trondheim 31. oktober - Clarion Collection Hotel Bakeriet
Ålesund 1. november - Quality Hotel Waterfront
Oslo 6. november – Microsoft Norge, Lysaker Torg
Stavanger 7. november Clarion Hotel Stavanger
Bergen 8. november
Clarion Hotel Admiral

Kom i gang – Benytt sjekklisten

Vi har laget en sjekkliste for at dere enkelt skal kunne komme i gang med å opparbeide dere kompetansen som kreves for å kunne markedsføre deres kompetanse og ekspertise med Small Business competency:

Teknisk kompetanse

En konsulent må bestå eksamen Exam 74-324: Administering Office 365 for Small Business og i tillegg bestå en av to eksamener: Exam 70-169: TS: Windows Small Business Server 2011 Standard eller Exam 70-680: TS: Windows 7, Configuring. Har du spørsmål til en eksamen kan du chatte med en eksamens ekspert her. 

Lisenskompetanse

En person i din bedrift må bestå en lisenstest. Riktig lisensiering er viktig dere har tilgang til både opplæring og selve testen som må bestås.

Salgskompetanse

En person i din bedrift må bestå en salgstest. Vi kan tilby relevant salgsopplæring for å hjelpe dere til å selge til SMB-markedet. Last ned Small Business Assessment Readiness Guide eller gå direkte opplæring og test 

Inngå en Microsoft Online Service Partner Agreement

Din bedrift må ha inngått og signert en Microsoft Online Service Partner Agreement (MOSPA). Hvis du er adminstrator i selskapet ditt, les igjennom og signer avtalen her.

Kundereferanse

Kundereferanser beviser din suksess i å bygge og implementere løsninger som er relevante for SMB-markedet. Dere må skaffe 3 unike kundereferanser som omhandler implementering, utrulling eller vedlikehold av Office 365, Windows 7 eller Small Business Server 2011.  Les et eksempel på kundereferanse-mail og herfra kan du sende din kundereferanse-forespørsel. 

Betale Silver Competency avgift

Frem til 31. desember 2012 får alle kvalifiserte partnere et spesielt tilbud på avgiften til 999$ - mot normalt 1850$.

 

Har du spørsmål til dette les mer på Small Buiness competency websiden, ta kontakt med din partnerkontakt i Microsoft eller Partnerservice på telefon 23 500 400 (tast 1) og epost npartner@microsoft.com

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content