Prøv Windows Azure og Windows Azure Online


Prøv Windows Azure og Windows Azure Online Backup

Det kan ofte være lett å tenke at skyen er et enten eller spill. At man enten må flytte hele it-miljøet til skyen, eller beholde det on-premise. Slik er det altså ikke. Hybride løsninger blir mer og mer vanlig og er ofte den modellen som passer best for de fleste bedrifter.

Windows Server 2012 og System Center 2012 SP1 omfavner den hybride modellen ved å integrere seg mot Windows Azure Online Backup. Det er et flott eksempel på hvordan Windows Server, System Center og Windows Azure spiller sammen for å danne det vi kaller «cloud OS».

Windows Azure Online Backup er en nettskybasert backup-løsning som gjør det enkelt for servere å ta backup og gjenopprette fra skyen. Tjenesten er foreløpig o Preview fase, men som ett av kun 8 markeder i verden er Norge mulighet til å teste ut dette allerede i dag.

Les mer om dette på den engelske bloggen og test ut i dag!

For å gjøre dette trenger du et windows Azure abonnement. Dette kan du prøve gratis i 90-dager.

 


Comments (0)

Skip to main content