Husk Office når du kjøper inn og selger PC og vinn NOK 5000,- i markedsstøtte!


Husk Office når du kjøper inn og selger PC og vinn NOK 5000,- i markedsstøtte!

 

Majoriteten av våre kunder forventer at Office er en del av PC-kjøpet og anser Office som det viktigste tilbehørsproduktet de trenger. Nyere undersøkelser viser samtidig at mange feilaktig tror at Office er inkludert i PC-en de kjøper. Husk derfor å alltid selge med Office når du selger en PC, både for å øke din egen omsetning og margin og ikke minst for å få mer fornøyde kunder. I perioden frem til 26 oktober vil alle partnere som kjøper like mange Office som PC fra distributør (Also Actebis, Tech Data, Itegra/Norek og Hattelco) være med i trekningen av NOK 5000,-  i markedsstøtte. Hver av disse distributørene vil belønne 4 forhandlere!

 

 


Comments (0)

Skip to main content