Ta del i mulighetene som ligger i nettskyen med Small Business competency


Microsoft har gleden av å lansere en ny competency som hjelper deg og din bedrift å ta del i den økende etterspørselen etter nettskybaserte løsninger for SMB markedet. Markedspotensialet er stort, nå er tiden inne for å utvikle SMB-forretningen gjennom Small Business comptency.             

Sørg for å differensiere deres bedrift og tilby gode løsninger til dine kunder i SMB -markedet. Du kan hjelpe dine kunder med IT-tjenester uten store investeringer og samtidig oppnå stordriftsfordeler på sofware og funksjonalitet som sparer de for tid og penger, slik at de kan fokusere på andre strategiske initiativer.


Motta eksklusive competency fordeler  

     

Enkleste veien til gull!
Small business competency er tilpasset bedrifter som jobber med små og mellomstore bedrifter, og er den enkleste veien for å nå Silver og Gold nivåene i partnerprogrammet til Microsoft. Standard krav til Silver og Gold er hhv 2 og 4 MCP’er (sertifiserte konsulenter), mens kravet til Silver og Gold Small Business er hhv 1 og 2 MCPer. I tillegg kan vi gledelig informere om vårt pristilbud, hvor kvalifiserte partnere får tilbud på Silver Small Business competency avgiften pålydende $999 – mot normalt $1850. Tilbudet gjelder frem til 31. desember 2012.


Kom i gang – Benytt sjekklisten nedenfor
Vi har laget en sjekkliste for at dere enkelt skal kunne komme igang med å opparbeide dere kompetansen som kreves for å kunne markedsføre deres kompetanse og ekspertise med Small Business competency:

  1. Les mer om fordelene og kravene til Small Business competency
  2. Sørg for at din Live ID er knyttet opp mot bedriftens partnerprofil i Microsoft Partner Network (slik at du får tilgang til nyttige ressurser og bedriften godskrevet de sertifiseringene du evtl har)
  3. Benytt anbefalt opplæringsmateriale for å opparbeide deg nødvendig kompetanse
  4. Meld deg på Microsoft-dagene for å bli med på eksamensforbedredende kurs og ta eksamen dagen etter!
  5. Har du ikke anledning til å delta på Microsoft-dagene sørg for å ta nødvendige sertifiseringer på et Prometric testsenter

Har du spørsmål til dette les mer på Small Buiness competency websiden, ta kontakt med din partnerkontakt i Microsoft eller Partnerservice på telefon 23 500 400 (tast 1) og epost npartner@microsoft.com .

 


Comments (0)

Skip to main content