Microsoft-dagene 2012 – Meld deg på nå!


 

Kjære partner

 

Denne høsten er en spennende tid for Microsoft med lanseringen av Windows 8 som et høydepunkt. Partnerteamet i Microsoft Norge skal ut på veien, og ønsker deg og dine kollegaer velkommen til seminar i fem byer utenfor østlandsområdet. Nytt for i år er at vi tar med oss vårt sertifiseringssenter rundt. Vi vil dermed kunne tilby dere ikke bare den tekniske treningen som er en del av Small Business Competency, men også muligheten til å ta selve sertifiseringen dagen etter arrangementet. 

Det blir derfor en ekstra sesjon på ettermiddagen for teknikere som ønsker en sertifisering innenfor Small Business Competency. 

Seminaret er gratis. Vi håper å møte deg og dine kollegaer der!

Agenda salgsspor

09:00-09:30 Nye forretningsmuligheter med Windows 8 og Windows Server 2012
Hvordan kan du gjøre din hverdagen mer effektiv og hvilke verktøy gjør din arbeidsplass enklere for deg? Vi tar deg med inn i en verden der samhandling og kommunikasjon fungerer sømløst og der alt er litt bedre enn du er vant til. Løsningen som beskrives er basert på Windows 8, Windows Phone, Lync 2010, SharePoint 2010, Exchange 2010. 

09:30-10:30 Nye forretningsmuligheter med «Private Cloud» og Windows Server 2012
Nettsky og Cloud er populære begreper i markedet, men hvordan passer egentlig "Private Cloud" inn for Microsoft partnere? Hvordan kan du enklest ta i bruk tjenester og nytt utstyr til ansatte så vel som kunder.

10:30-11:30 Fra produktsalg til tjenestesalg
Utviklingen av nettskytjenester er svært rask, men det er ikke bare hastigheten i nye produkter og lanseringer som er en ut- fordring for forhandlere. Endringen fra produktsalg til levering av tjenester er en endring som krever nye forretningsmodeller. Hva skal man tjene penger på og hvordan kan man gjøre seg unik når tjenestene er like?

11:30-12:00 Få mer ut av Microsoft Partner Network
Lanseringen av Small Business Competency åpner opp for helt nye muligheter for våre partnere. Vi forteller deg om kravene, fordelene og verdien av å ha Small Business Competency, samt hvilke verktøy og ressurser dere får tilgang til.

12:00-13:00 Lunsj og mingling i standområde
Samtidig som vi spiser lunsj vil dere i løpet av denne timen få mulighet til å møte distributører, foredragsholdere samt partneransvarlige fra Microsoft Norge. Kanskje er det mulighet til å vinne en premie også?

Meld deg på salgssesjon

 

Agenda teknisk sesjon

For teknikere som skal ta Small Business Competency

12:00-13:00 Lunsj og mingling i standområde
Samtidig som vi spiser lunsj vil dere i løpet av denne timen få mulighet til å møte distributører, foredragsholdere samt partneransvarlige fra Microsoft Norge. Kanskje er det mulighet til å vinne en premie også?

13:00-16:00 Eksamensforberedelser til eksamen 70-324 Administrering Office 365 for Small Business
Denne eksamen er obligatorisk for å oppnå Small Business Competency. Eksamen tar for seg Office 365 Platform, Lync Online, SharePoint Online og Exchange Online rettet mot SMB-markedet. Eksamensforberedelsene vil være en kombinasjon av presentasjon og åpent forum for spørsmål og svar. Dagen etter får du mulighet til å ta eksamen i din by.

 

Meld deg på teknisk sesjon

 

 

Vi håper at vi ser dere enten i Tromsø, Trondheim, Ålesund, Stavanger eller Bergen!

Ta kontakt med Christina Wahlberga-chrisw@microsoft.com hvis du har spørsmål eller lurer på noe.

 

Comments (0)

Skip to main content