I morgen er høstens første MPN Brief: Windows Server 2012


Hold deg oppdatert med MPN Brief

 

Tid: Andre onsdag hver måned klokken 9.00 - 10.00

Agenda: Onsdag 12.09.2012

I disse dager lanserer vi Windows Server 2012 med brask og bram verden over. Dette blir det første operativsystemet skreddersydd for nettskyen og vil gi nye, unike muligheter for alle våre kunder og partnere. Bli med og lær mer om alle de fantastiske egenskapene til nye Windows Server og ikke minst hvordan dere partnere kan bygge mer forretning og få nye muligheter! Alexander Bøthker, Produktsjef for Windows Server, tar dere igjennom det beste og nyeste i Windows Server 2012.

I tillegg vil Mari Spiten-Nysæter, Microsoft Partner Marketing Manager, informere om årets store Microsoft arrangement Windows Bootcamp og Muligheter 2012, Small Business competency og endringer i MPN.

Klikk her for å være med på online møtet onsdag 12.09 klokken 9-10 eller på vedlegget nedenfor for å få det fast inn i kalenderen din.

 

 

Microsoft Partner Network Brief.ics


Comments (0)

Skip to main content