Bli med på Windows 8 developer kickoff 16. august 2012!


Hei

Nå er det ikke lenge til Windows 8 lanseres og vi vet at veldig mange har lyst til å være på en ny plattform tidlig. Derfor har vi gleden av å invitere deg til en kickstart for uvikling på Windows 8 plattformen. Vi har fått noen de mest erfarne foredragsholdere vi har på temaet i Norge, slik at du skal få mest mulig ut av dagen.

Dato: 16. august

Sted: Mesh, Todenskiolds gate 3, 0166 Oslo 

Påmelding: klikk her

Er du en utvikler, frontend designer eller UX ekspert, skriver du .net eller HTML/JS eller er du bare sulten på lære deg Metro design? Da er dette noe for deg! Er du klar for en real kickstart etter sommeren og ønsker å lære fra folk som vet hva de prater om ? Meld deg på i dag - vi har begrenset med plasser!

Faglig innhold:

Closing the gap between web and desktop with WinRT

Av Einar Ingebrigtsen fra DoLittle Studios AS

WinRT representerer en ny programmeringsmodell som ikke bare støttes av utviklingsmiljøer som tradisjonelt har blitt brukt for desktop utvikling; C++, C# og .NET, men også nå HTML5 og JavaScript. Få en liten gløtt inn i hvordan man kan organisere og bygge en applikasjon for WinRT med mer tradisjonelle Web metodikker.

De tre største problemene med JavaScript-koding og hvordan Visual Studio fjerner dem

Av Thomas Svensen fra Microsoft

Visual Studio har hatt støttet for JavaScript lenge, selv om mange ikke har kjent til det. Med Visual Studio 2012 blir JavaScript-støtten ytterligere utvidet. Koding av JavaScript er tildels bedre støttet enn C#! Intellisense, automatisk formattering og innebygget støtte for dokumentasjon gjør det til en fryd å kode. Debugging er også godt støttet, med diagnostisk visualisering og et live, editerbart DOM-tre direkte i Visual Studio. Kom og hør hvordan Visual Studio støtter koding både for nettsider og Windows 8 apps.

Testing i Windows 8

Av Glenn F. Henriksen fra EVRY

Hvordan kan du enhetsteste HTML/JS Metro-applikasjonene dine? Glenn viser deg teknikker for hvordan du skal organisere koden din, hvordan du kan skrive tester, få kjørt de igjennom Visual Studio og ikke minst på byggeserveren din. Du får teknikker og verktøy for å lage robuste og fungerende Windows 8 Metro applikasjoner.

Metro design for Windows 8

Av Dan Robert *** fra BEKK

Med Windows Phone ble Metro design prinsipper. Nå lanseres også Metro design prinsipper for Windows 8 apps. Dette er en av største endringene Microsoft har gjort siden Windows 95. Dan Robert vil dele sine erfaringer fra sine Windows 8 prosjekter, komme med tips og triks og forklare de grunnleggende prinsippene for hva som skal til for å lage funksjonelle, brukervennlige og pene Windows 8 Metro applikasjoner.

Hvordan tenke UX for Windows 8

Av Felipe Longe fra Peanuts

For å skissere, designe og utvikle Windows 8 Metro style applikasjoner må en tenke annerledes enn på andre plattformer. Denne sesjonen byr på noen enkle grep som kan effektivisere arbeidet fra første skisse og helt frem til Windows Store. Eksemplene som vises vil være hentet fra utfordringer møtt under utvikling av applikasjoner til Windows Store.

Erfaringer fra å utvikle Wordfeud app for Windows 8

Av Gøran Hansen

Wordfeud er en fantastisk suksesshistorie som har solgt millioner av eksemplarer på iOS og Android plattformene. Gøran har vært med på å utvikle Wordfeud for Windows 8, og han er helt sikker på at appen også vil få komersiell suksess på Windows 8 platformen. Gøran vil dele sine erfaringer fra prosjektet. Han kommer til å fortelle om hvordan teamet har portet eksisterende WinPhone 7 kode til Windows 8, og hva de måtte gjøre for å få appen til å passe inn i Metro shellet i Windows 8.

Gøran jobber som konsulent hvor han hjelper kunder med systemutvikling, .NET, HTML5/JavaScript og utvikling av Windows 8 apps. Han har lenge vært fan av smidige metoder og software craftsmanship, og det gjennomsyrer hans arbeidsmetoder. Gøran har holdt foredrag på flere store konferanser som MSDN Live, Muligheter 2011 og Smidig, og han er en Microsoft Regional Director og MVP.

Grillmat og mingling

Vi legger opp til en hyggelig sosial event etter det faglige hvor vi kan kose oss med litt grillmat og drikke. Her har du mulighet til å treffe andre som er interessert i Windows 8 og ikke minst foredragsholderne. Vi fra Microsoft til å være til stede og diskutere mulighetene du har som en app utvikler på vår plattform. Så bli med og sett preg på vår første utvikler kickoff J

Vi ses!

 

Comments (0)

Skip to main content