Muligheter 2012 – Nye muligheter med ny teknologi


 

Muligheter 2012 – Nye muligheter med ny teknologi

Microsoft Norge har gleden av å invitere våre kunder og partnere til årets store arrangement Microsoft Muligheter 2012Nye muligheter med ny teknologi.

 

 Muligheter 2012 består av to ulike arrangementer, Muligheter 2012 Partnerdag (kostnadsfritt og kun for Microsoft partnere) tirsdag 9. oktober og Muligheter 2012 (kundedag hvor partner har mulighet til å invitere sine kunder) onsdag 10. oktober.  

Jobber du med ledelse, salg og/eller marked? Sørg for at du melder deg på Partnerdagen her.

 

I tillegg oppfordrer vi alle våre partnere til å invitere sine kunder til kundedagen Muligheter 2012 onsdag 10. oktober på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, og som en bonus til våre partnere kan dere invitere deres kunder, samt melde på dere selv til
en rabattert pris på 990,- eks.mva (ordinær prs 1500,- eks.mva). Vi vil i tillegg trekke ut to partnere blant de som rekrutterer minimum 3 kunder til Muligheter 2012 som vil få prosjektmidler til en verdi av kr 15 000 hver. Disse midlene skal benyttes til et Microsoft prosjekt hos en av kundene som var til stede på Muligheter 2012.

 For å få rabatten, og være med i trekningen av premien over må kundene melde seg på ved å benytte følgende rabattkode på påmeldingssidene til kundedagen: MPNpartner101.

For at vi skal vite hvilke partnere som har invitert hvilke kunder er det viktig at kunden også fyller inn hvilken partner som har invitert dem.

 


Comments (0)

Skip to main content