Meld deg på SharePoint Conference 2012 nå!


SharePoint Conference 2012

 

SharePoint Conference 2012 går av stabelen 12.-15. november i Las Vegas. Dette blir en unik mulighet til å høre eksperter fra Microsoft og kunder og partnere dele sin ekspertise og innsikt i “best practices”, banebrytende prosjekter – og ikke minst; lære hva som kommer fremover. Eller som vi sier på konferansens nettside; “Engage with the community, share insights, and learn about what’s coming next, from the people who built the product”.

 

Målgruppen for konferansen er IT Pro, IT leder, arkitekt, utvikler og prosjektleder. Hovedmålsetning er å gi deg (og dine kunder) ytterligere verdi av investeringen i SharePoint og relaterte prosjekter. I tillegg til eksklusivt innhold på de
175 ulike sesjonene vil det bli arrangert Hands-on Labs og du vil få muligheten til å nettverke med eksperter som Microsoft engineers, Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs), Microsoft Certified Masters (MCMs), og selvfølgelig de ledende SharePoint partnerne i verden.

 

Flere representanter fra Microsoft Norge kommer til å delta, blant andre Helge Johansen, Anna Olsson og Peter Crook. Vi kommer også til å arrangere en norsk aften slik at de norske kundene og partnerne får mulighet til å møtes, mingle og lære av hverandre. Mer informasjon om dette kommer snart.

 

Meld deg på nå!

 

HUSK:
frist for å få «Early Bird» pris er 29. juni!

 

Bruk gjerne en av epost-signaturene:

 

 

Håper vi ses i Las Vegas!


Comments (0)

Skip to main content