Microsoft lanserer Windows Intune 3.0


Endelig er den her: Windows Intune versjon 3.0!

 

Tirsdag 12.juni lanserte Microsoft neste versjon av Windows Intune under TechEd North America. Med denne lanseringen er det «Bring your own device» skiftet som står i sentrum, noe som gjenspeiler seg
i de nye funksjonalitetene som kommer med denne versjonen. Samtidig med lanseringen gjøres endringer på bestillingsportalen og oppdateringer på administrasjonskonsollen. Den nye bestillingsportalen finner dere her

Det er tre nye funksjoner i denne versjonen av Windows Intune:

  1. Mobile Device Management: Administrasjon av mobile enheter gir IT-avdelingen muligheten til å sette kriterier for passord og andre sikringskrav med hjelp av Windows Server Active Directory og Microsoft Exchange server 2010. Denne versjonen av Windows Intune vil støtte alle mobile enheter som kan synkronisere med Exchange ActiveSync (Windows Phone, iPhone, iPad, Androide etc). Lisensreglene vil være de samme som i dag, men vi legger til fire mobile enheter per klientlisens
  2. Enklere administrasjon av brukerkontoer: Dette gjør det enklere for IT-avdelingen å kunne tilpasse Software installasjoner og oppgraderinger til hver enkelt bruker gjennom Windows Azure Active Directory (på samme måte som i Office 365). Dette gjør at brukerne har tilgang til de verktøy de trenger for å være produktive.
  3. Selvbetjent bedriftsportal: Denne enkle portalen gjør det mulig for IT-avdelingen å gi brukerne tilgang til de applikasjonene og verktøyene de trenger for å gjøre jobben sin uansett hvilken enhet brukeren jobber fra (PC, Mac, Mobil etc.). På denne måten kan IT-avdelingen tilgjengeliggjøre applikasjoner isteden for å pushe dem ut til alle brukerne, det er dermed brukerne selv som laster ned applikasjonen de trenger til sitt daglige arbeid.

Veien videre:


Comments (0)

Skip to main content