Oppsummering fra nettsky salgskurs den 9. mai


Her kommer en oppsummering fra onsdagens nettsky salgskurs med fokus på kundedemonstrasjon av Office 365, Windows Intune og CRM Online. 25 entusiastiske partnere møtte opp på Lysaker torg og vi fikk tilbakemeldinger om at dette var svært nyttig og at alle ville sette opp demomiljøene når de kom tilbake på kontoret!

I forhold til å sette opp demomiljøet på Office 365, minner vi om at det svært viktig å enten ta i bruk to dedikerte demo-PC-er som settes opp med demo-personene «Karen Berg» og «Erik Gubbels». Alternativet er å opprette to lokale admin-kontoer på din egen PC for disse to brukerne. Du bør alliere deg med en kollega som gjør det samme på sin PC. Snakk gjerne med en tekniker dersom du er usikker på hvordan du gjør dette.

Deretter laster du ned en zip-fil som inneholder informasjon om oppsett av demomiljøet samt selve demoskriptet her:

https://www.quickstartonlineservices.com/Partners/LibraryDocuments/Demo%20Provisioning%20Tool%20for%20Office%20365%20v2.zip


Som nevnt, anbefaler vi også å kjøpe dette kameraet dersom du ønsker å vise mulighetene på en Windows Phone på et seminar:

http://www.amazon.com/IPEVO-Point-View-USB-Camera/dp/B002UBPBTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1336565693&sr=8-1


Dersom du ønsker å sette opp et demomiljø på CRM Online, finner all nødvendig informasjon her:

http://blogs.msdn.com/b/crmnorway/archive/2012/04/24/nyhet-lag-dine-beste-demoer-med-nye-demo-builder-p-229-1-2-3.aspx


Her finner dere en link til våre anbefalte Demo2Win-kurs:

 http://blogs.msdn.com/b/crmnorway/archive/2012/04/16/meld-deg-p-229-kurs-i-solution-selling-m-sertifisering-amp-demo-2win.aspx

 
Vedlagt i denne posten finner dere presentasjonen som ble gjennomgått på Windows Intune. Her finner du informasjon om hvordan du kan sette opp et eget demomiljø på Windows Intune.

Dersom du trenger hjelper for å komme videre, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din kontaktperson i Microsoft!

Windows Intune Demo.pptx

Comments (0)

Skip to main content