Bli med på System Center 2012 lansering 22. mai


Invitasjon til System Center lansering 22. mai

Vi er inne i en spennende tid med lanseringer, og vi ønsker å dele nyheter rundt lanseringen av System Center 2012 med deg!

22. mai vil vi og våre partnere dele det siste nye innen forvaltning av IT med System Center 2012, og hvordan du kan kontrollere kost og kompleksitet i dine datasentre med System Center 2012 og Windows Server “8”.

Etter den faglige delen av programmet er over håper vi du vil være med oss på en sosial aften med middag. Du vil få sjansen til å nettverke med foredragsholdere, partnere og likesinnede innenfor din industri.

Dato: 22. mai
Start: kl 11.00
Sted: Quality Hotell 33, Østre Aker vei 33, 0581 Oslo

Påmelding og mer informasjon

 

Comments (0)

Skip to main content