Bli med på årets Hosting Day hos Microsoft 3. mai


Årets Hosting Day nærmer seg med stormskritt. Vi har mange påmeldte, men har plass til flere. Agenda er endelig på plass og delt inn i tre sesjoner; forretning, teknisk og lisens. Seminaret avholdes i Microsoft lokaler på Lysaker Torg 45.

Lansering av System Center 2012 og Windows Server 8 venter vi spent på. Her får du en teknisk gjennomgang av hvordan Microsoft private cloud løsning kan provisjonere skytjenester fra partner ila minutter. I tillegg ser vi på det tekniske rundt SQL server 2012.

Cloud er i vinden som aldri før, hosting vokser og vi har aldri solgt så mye hosted Exchange som nå. Men hvilker produkter eller tjenester er det som driver vekst, hva etterlyser kundene? 

Send videre internt og meld deg på Hosting Day 2012!

Påmelding gjøres ved å sende mail til tormod.eek@microsoft.com (spesifiser om du ønsker forretning, teknisk el lisens)

Comments (0)

Skip to main content