Partnerteamet skal ut på veien – bli med på vårens SMB Roadshow! 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 
 


Partnerteamet i Microsoft Norge ønsker deg og dine kollegaer velkommen til vårens SMB Roadshow. Her vil vi gi en kort oppdatering rundt aktuelle tema for deg som er forhandler i SMB markedet. En nyhet denne gangen er at vi spesiellt for Hosting-partnere vil utvide sesjonen etter lunsj. For andre partnere er dette et halvdagsseminar.

 Flere detaljer og info om påmelding finner du i agendaen under. Vi håper å møte deg og dine kollegaer der!

 Byer og påmelding

19. april                                Stavanger            Stavanger Forus
24. april                                Bodø                     Rica Hotel Bodø (AVLYST)
25. april                                Trondheim          Nova Hotell Trondheim
26. april                                Ålesund               Rica Parken Hotell
27. april                                Bergen                 Radisson Blu Norge
2. mai                                   Oslo                      Microsoft Norge, Lysaker (NB: ikke hostingsesjon, avsluttes kl 12)

Seminaret er gratis.

Påmelding
Logg på med din Windows Live ID, klikk på "Registrer"-knappen for å velge by for påmelding. Dersom du ikke har en Windows Live ID, send oss en mail på a-chrisw@microsoft.com.

For Hosting-partnere, klikk her
For andre partnere, klikk her

Agenda

09:00-10:00   

What’s new?
Microsoft har akkurat lansert «Consumer Preview» av Windows 8 og til våren lanseres to spennende serverprodukter; System Center 2012 og SQL Server 2012. Vi går gjennom nyhetene i produktene, hva inneholder de, hva kan de brukes til og ikke minst vil det blir en demonstrasjon av Windows 8.

10:00-11:00  

What’s hot?
Med stadig større krav til samhandling og fleksibilitet i arbeidsdagen ser vi et større fokus på produkter som Lync og Office 365. Produkter som gjør det mulig for deres kunder å være fleksible uansett hvor de befinner seg. Vi går gjennom trendene i bransjen samt produktene vi nå ser på som de "hotteste" akkurat nå.

11:00-12:00

Lunsj og mingling i standområde
Samtidig som vi spiser lunsj vil dere i løpet av denne timen få mulighet til å møte distributører, Microsoft kursleverandør, foredragsholdere samt partneransvarlige fra Microsoft Norge. En heldig person får også muligheten til å  vinne en Nokia Lumia 800.

 Ekstra sesjon kun for Hosting-partnere:


12:00 – 12:30 Status i markedet

Hvordan ser IT-markedet ut?  Få innsikt i hvordan Hosting og Cloud passer sammen. Vi gir dere en oppdatering på hvordan markedet ser ut i henhold til Hosting og hva som er Microsoft sin Hostingstrategi i de neste 3 årene.

12:30 – 13:00 Hosting optimalisering

For å kunne optimalisere hvordan partnere leverer tjenester så har vi samlet de viktigste og mest populære verktøyene for drift og produktivitet i egne pakker.

13:00 – 13:30 Øke produktiviteten til dine kunder

Det å samhandle blir viktigere enn noen gang. Samhandling på tvers av enheter driver frem behov for nye løsninger innenfor virtualisering samhandling og kontroll.

13:30 – 14:00 Øke effektiviteten som partner

Å kunne levere en tjeneste fra et optimalisert datasenter som har høy grad av virtualisering blir essensielt for å kunne levere tjenester raskt og effektivt.

Comments (0)

Skip to main content