IAMCP medlemsmøte tirsdag 8. mai hos Microsoft


IAMCP inviterer til medlemsmøte hvor du får muligheten til å høre siste nytt fra Microsoft, samt treffe andre Microsoft partnere og nøkkelpersoner hos Microsoft. Ønsker du individuelle møter er det mulighet til dette ved å sende forespørsel til IAMCP (se siste punkt på agenda).

 

Når:               Tirsdag 8. mai klokken 8 - 12

Hvor:              Hos Microsoft Norge, Lysaker Torg 45, Oslo

Hvem:            Microsoft partnere

Pris:               Seminaret er kostnadsfritt for medlemmer og koster kr 1 000 for ikke-medlemmer. 

Påmelding:  Send mail til post@iamcp.no

 

Agenda

Aktivitet

Detaljer

Ansvarlig

Tid

Frokost serveres

Enkel frokost og mingling

Microsoft

08.00

Velkommen

Presentasjon av ny partnerdirektør i Microsoft og hva er de viktigste aktivitetene frem til sommeren for våre partnere.

Dagfinn Ringås (Microsoft)

08.30

Demonstrasjon

Windows  8 – Early adapter

 

Arif Shafik (Microsoft)

08.50

Kaffepause

Mingling

09.30

Partner erfaring

Kjedehuset deler sine erfaring med å satse 100 % på cloud i samarbeid med Microsoft. Hvordan har de hatt suksess med salg av Microsoft sine nettskytjenester og deres syn på markedsmuligheter fremover.

Felles diskusjon cloud muligheter med Microsoft og åpen spørsmålsrunde.

Marius Fjeld (Kjedehuset)

09.45

IAMCP Brussel

Årets største IAMCP samling i Brussel. Rapport fra deltakerene.

Dag Friis-Baastad (IAMCP)

10.25

WPC

World Partner Conference i Toronto gir en god mulighet for effektiv gjennomgang av Microsofts nyeste produktportefølje og til å skape gode relasjoner til partnere og Microsoft. Godt over 100 stk på reise fra Norge. Eget IAMCP program.

Mari Spiten (Microsoft)

Freddy Bjørnvik (IAMCP)

10.30

Individuelle møter med Microsoft

Arif Shafik (Developer Evangelist), Marius A. Dahl (Rådgiver og konsulent), Thomas Sandnes (Partner Strategy and Programs Lead), Øyvind Bakke og Mari Spiten (Microsoft Partner Network Marketing Manager)

Møteønsker sendes inn senest 3.mai på post@iamcp.no

Dag Friis-Baastad (IAMCP)

11.00-12.00

 

 


Comments (1)

  1. hogan shoes says:

    which we will discuss today. So,[url=http://www.hoganshoesstores.com/hogan-womens-shoes-2011-cid-21.html][b]Hogan Women's Shoes 2011[/b][/url]  you've bought a secondhand sewing machine, or the new one you bought has an instruction manual that's thicker than your dictionary and you want the process in Laymen's terms which is easy to understand,[url=http://www.hoganshoesstores.com/hogan-new-style-lovers-shoes-cid-2.html][b]Hogan new style lovers Shoes[/b][/url]  correct? Right, let's get to it then.

Skip to main content