MPN Brief 11. april: Windows Phone – det tredje økosystem


Windows Phone – det tredje økosystem

 

Hvorfor er Windows Phone en bedre og annerledes smarttelefon? Åse Marthinsen, produktsjef for Windows Phone, tar dere igjennom hvordan Windows Phone fungerer og viser integrasjon med eksisterende Microsoft produkter.Uttalelse fra DnB:

«Det er viktig for DNB å ha verktøy som gjør oss produktive i hverdagen - derfor satser vi tungt på Sharepoint og Lync. Vår vurdering er at Windows Phone er det strategisk riktige valget på samhandling.»

Er du som partner klar over hvilke muligheter som ligger i Windows Phone?

MPN Brief gjennomføres andre onsdag i hver måned klokken 9 til 10 og har som formål å ta opp aktuelle temaer for våre partnere, både når det gjelder produkter, løsninger, kampanjer og partnerprogrammet. Her vil også være anledning til å stille spørsmål.

Les mer om det her

Legg til i kalender


Comments (0)

Skip to main content