Bli med på Practice Accelerator på Office 365 – bygg en praksis rundt nettsky-tjenester for å få fart på din forretning!


Practice Accelerator (PA) er et tilbud fra Microsoft designet for hjelpe partnere til å bygge en praksis rundt tjenester bygget på løsninger fra Microsoft. PA er en omfattende samling av verktøy, ressurser og «best-practise» som blir levert via Microsoft Live Meeting. PA hjelper deg å indentifisere kundens krav, analysere deres behov og kartlegge prosjekter, planlegge krav til løsningene og rulle ut Microsoft teknologi. Practise Accelerator kan hjelpe deg å bygge opp din forretningskapasitet. Dokumentasjonen du får tilgang til er komplett og gjenbrukbar og inkluderer prosjekt-guider, maler, veiledning til arkitektur, planlegging- og design-guider i tillegg til kundemateriale.

PRACTICE ACCELERATOR FOR OFFICE 365
Gjør deg klar og hjelp dine kunder til å flytte over til nettskyen ved å delta på denne Practice Accelerator workshop’en for Microsoft Office 365. Office 365 er markedets mest anerkjente produktivitets- og samhandlingsverktøy og leveres som en abonnementstjeneste. Med denne nettsky-tjenesten, kan dine kunder redusere kostnader og du leverer et riktig sett med verktøy som til de brukerne med alle nødvendige sikkerhetsløsninger og compliance.

Du kan bruke dine Partner Advisory Hours for å betale for Practice Accelerator. Ti advisory hours vil bli redusert fra ditt firma ved registrering til workshop’en.

Kurset går fra 21-24. mai kl 10.00-14.00 via Live Meeting. Les mer her.

REGISTRER DEG NÅ! 
Begrenset antall plasser.

Comments (0)

Skip to main content