Dagfinn Ringås – Ny direktør for Partner & SMB i Microsoft Norge


Det er svært hyggelig å kunne annonsere Dagfinn Ringås som Direktør for Partner & SMB i Microsoft Norge.

 Mange av dere kjenner Dagfinn fra før, men for de som ikke gjør det så har han vært i Microsoft i 7 år. Han startet som markedssjef for Microsofts Business Solutions og ble deretter leder og direktør for samme avdeling. I sin siste rolle har han hatt ansvaret for forretningsenheten Microsoft Office Division. Tidligere har han  vært 6 år i SuperOffice og 2 år hos Network 4 Business i Sydney, Australia. Han har en Bachelor i Amerikanske studier fra Universitetet i Oslo og en MBA fra Sydney Business School.

Dagfinns egne ord:

«Noe av det mest spennende, morsomme og utviklende i Microsoft er å jobbe med partnere. Det gjør at jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven som leder for Partner & SMB i Microsoft Norge. Små og mellomstore virksomheter  er et svært viktig vekstområde for Microsoft og et område med et hav av muligheter både for oss og for dere partnere. Jeg ser virkelig fram til å bli enda bedre kjent med flere av dere i tiden som kommer og sammen skape gjensidig suksess og vekst
i den fantastiske bransjen vi  er en del av.»

 

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 

 

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content