Bli med oss til Microsoft World Partner Conference 8.-12. juli i Toronto


Microsoft Norge med Administrerende direktør Hege Skryseth og Partner direktør Dagfinn Ringås i spissen inviterer våre partnere til å delta på Microsoft World Partner Conference (WPC) 2012. Konferansen finner sted i Toronto 8-12 juli og regnes som en av de mest prestisjetunge konferansene i IT bransjen. Partnerne som deltar på WPC sier det ikke finnes et bedre sted å bygge nettverk, utveksle erfaringer, se nye forretningsmuligheter og skape relasjoner som kan bidra til økt vekst for bedriften.


Meld deg på i dag - Spar $300 på WPC All-day pass og sikre deg et av rommene som er holdt av på det "norske" hotellet Delta Chelsea.

Les mer om agenda og påmelding på www.microsoft.no/wpc

 

Vi håper å se deg i Toronto!

 

 


Comments (0)

Skip to main content