Er du klar for fremtiden? Bli med på Lanseringsbootcamp på System Center 2012


Som en av Microsofts viktigste partnere, inviterer vi deg til å bli med oss til Quality Hotel Tønsberg for lansering av neste versjon av System Center. System Center 2012 vil muliggjøre moderne drift av IT-Infrastruktur og vil gjøre det mulig å realisere Private Cloud. Vi har satt sammen et spennende program med topp foredragsholdere fra Glasspaper og Microsoft. Bli med oss i to inspirerende og hektiske dager i Tønsberg!

Når: 14.-15. mai 2012
Sted: Quality Hotel Tønsberg
Pris: 6.000,- (eks mva)
Prisen inkluderer: 2 dagers kurs, servering og overnatting
Påmelding: Klikk her

Vi presenterer en kombinasjon av faglige nyheter og Microsoft strategi. Vi ser på backup, overvåkning, datasenter-automatisering og hvordan System Center 2012 leverer Private Cloud -løsninger. Det hele presenteres på en inspirerende måte med fokus på teknologi, implementering og funksjonalitet. Når du reiser herfra vil du være rustet med kunnskap om hvordan du som partner tar det neste steget for å bli "Management and Virtualization Competency Partner". I tillegg til det faglige programmet, vil det være et sosialt program på kvelden med underholdning og konkurranser. Her vil du kunne knytte kontakter med foredragsholdere, representanter fra Microsoft og andre som har samme faglige interesse som deg selv. Parallelt vil det være en lanserings-bootcamp på SQL Server 2012, og kveldsprogrammet vil være felles med dette.

Produkter som blir dekket:
- System Center Configuration Manager 2012
- Windows Sever 8
- System Center Dataprotection Manager 2012
- System Center Operation Manager 2012
- System Center Virtual Machine Manager 2012
- System Center Service Manager 2012
- System Center Orchestrator 2012
- System Center App Controller 2012

Instruktører:
Ketil Pedersen, Microsoft: Har jobbet med Microsoft-løsninger siden fødselen av Windows NT og Microsoft-systemadministrasjon siden SMS 1.0. Han jobber nå som Private Cloud/ Datasenter rådgiver for Microsofts større kunder.

Erik Laurhammer, Microsoft: Har over 10 års erfaring med design av løsninger knyttet til høytilgjengelighet, disaster recovery, SAN og virtualisering av servere og klienter. I Microsoft jobber Erik med teknisk partnerbygging og rådgivning med fokus på System Center, Windows Server og Hyper-V.

Kristian Nese, Glasspaper: Microsoft MVP System Center Cloud and Datacenter Management, og er moderator på flere Microsoft Forum. Han jobber som Cloud Evangelist i Glasspaper og en av Norges fremste eksperter på Cloud Computing. Han har også skrevet boken «Cloud Computing – Med Virtual Machine Manager 2012» og vært technical editor på boken «Microsoft Private Cloud Computing».

Jakob G. Svendsen, Coretech: Jakob er seniorkonsulent, instruktør og Chief Developer hos Coretec AS. Coretech er System Center Gold partner og medlem av System Center Alliance.

Kåre R. Andersen, Glasspaper: Microsoft Certified Trainer siden 1996, MCSE, TS og ITP i Microsoft Windows, SQL, Exchange og Microsoft Operations Manager. Som seniorkonsulent har han nylig jobbet som konsulent hos CSC, SAS, ISS, Nokia og Scandlines.

Hilsen Microsoft Norge
ved Server & Tools teamet

Comments (0)

Skip to main content