SharePoint Reload: Har du allerede erfaring som utvikler og ønsker flere ben å stå på?


Da kan kurset SharePoint Reload være aktuelt for deg. Et raskt voksende SharePoint markedet behøver flere dyktige konsulenter til spennende prosjekter.

 ·         Temaer fra 3 offisielle Microsoft kurs – 8 intensive dager!

  • Aktuelle foredrag og caser presentert av erfarne SharePoint konsulenter
  • Faglig og sosial aktivitet
  • Sertifisering inkludert 

Les detaljert program på våre websider

 

 

"Erwin van Hunen er en dyktig og engasjert instruktør som i løpet av 8 dager ga oss en utfyllende teknisk innsikt i SharePoint. Med sin dydbekompetanse og hyggelige væremåte gjorde han kurset til en morsom og lærerik opplevelse. Dette SharePoint kurset boostet kompetansen min og gjorde det enkelt å bestå Microsoft-sertifiseringen." Lars Kristian Bremnes

Kursdato: 14. mars, 6. juni          Varighet: 8 dager            Pris: kr 39.500

Programmet er skreddersydd i samarbeid med Microsoft og Erwin Van Hunen. Kurset dekker første sertifiseringsnivå innen SharePoint og gir deg i tillegg en “flying start” på forberedelsene mot  neste nivå. I tillegg til sertifiseringen fokuserer vi på å overføre den praktiske erfaringen/”best practise”  fra ulike SharePoint prosjekter. Gjennom 8 intensive dager vil du gå igjennom det aller viktigste du behøver for å komme godt i gang som konsulent innen SharePoint! En praktisk caseoppgave følger deg gjennom kurset.

Erwin Van Hunen er instruktør og får fantastiske tilbakemeldinger på sine kurs. Med praktiske erfaring fra ulike prosjekter vil han, i samarbeid med våre konsulenter, gi deg en grundig innføring i SharePoint 2010 .

Påmelding og mer informasjon om kurs?

Send en epost til : kurs@bouvet.no, ring oss på  23 40 60 50 eller se våre websider www.bouvet.no/kurs.

 

Med vennlig hilsen,

Kursavdelingen, Bouvet AS

 

 

Comments (0)

Skip to main content