Engasjer deg i "Customer 2.0" – meld deg på Social Media Workshop for selgere og markedsførere


Social Media Workshop for selgere og markedsførere

Utfordringen
Hvis du eller salgs- og markedsføringsteamet ditt kun satser på tradisjonelle metoder for å generere kundeleads, er det en risiko for at de snart blir irrelevante. Sosiale medier utfordrer grunnprinsippene i måten vi utfører salgs- og markedsføringsarbeid på. I "Web 2.0" -perioden er "Customer 2.0" velinformert, sosialt engasjert og har full kontroll over samtalen. De henvender seg til kollegaer og andre ekspertkilder i god tid før de kontakter oss - vi må være der tilgjengelig for dem, skape fortrolighet og være klare til å svare.

Løsningen
Microsoft og Firebrand Training er stolte over å kunne presentere en av verdens ledende personligheter innenfor sosiale medier med fokus på B2B salg. Hans workshop er utviklet for å hjelpe deg med å innføre "best practice" ved bruk av sosiale medier og skape langvarige, lojale og relevante relasjoner med nye B2B-kunder.

Social Media-workshop for B2B -selgere og markedsførere
Dette praktisk orientert seminar gir en oversikt av årsakene til at B2B -kunder endrer adferd og bruker sosiale nettverk for å søke informasjon før de henvender seg til selgere og tjenesteleverandører. Vi diskuterer hva dette betyr for B2B -selgere og markedsførere og du får en sjekkliste med "best practice" for sosiale medier. Deltagere arbeider aktivt med temaet - gjerne i team med inntil 3 personer fra samme organisasjon - som kommer til å fokusere på å skape rammeverket for en strategi for sosiale medier som passer til deres forretningsbehov. 

Dato: 1. mars, kl 09.00-17.00
Sted: Microsoft, Lysaker Torg 45
Pris: 1.450 NOK
Påmelding: Klikk her

Om instruktøren
Bruce Rasmussen er grunnlegger og administrerende direktør i Carpe Diem Consulting, en av de ledende leverandørene av salgs-, markedsførings- og strategitjenester til organisasjoner i hele Asia og Amerika. Bruce Rasmussen har mere enn ti års erfaring i ledende posisjoner innenfor salg, markedsføring og management i B2B IT-bransjen og har i de seneste år spesialisert seg i og forsket hvordan kjøpsprosessen endrer seg og hvordan sosiale medier gjør det mulig for oss å komme i kontakt med og påvirke kundene tidligere i kjøpsprosessen.
Du kan lese Bruces blogg her: http://businessbedrock.typepad.com/

Hva sier tidligere deltakere?
"Utmerket presentasjon. Som alltid treffer Bruce spikeren på hodet og tar opp en svært aktuell problemstilling med innsikt, intelligens og selvfølgelig sin egen form for humor! Kjempebra! Takk, Bruce. Du er den første som har fått meg oppriktig interessert i sosiale medier, og du har overbevist meg om hvorfor dette er så viktig for meg."
Roslyn Hunter, Administrerende direktør, Logisto

"Takk, Bruce! Det er ingen enkel oppgave å avmystifisere sosiale medier, og du har på en vellykket måte tatt for deg alle de mest relevante områdene for virksomheter idag, alt fra den grunnleggende forståelsen til å aktivt begynne og bruke dem. Gjennom de mange verktøyene og ressursene (innholdet!) som er tilgjengelige og ble vist frem, gikk jeg derfra og visste nøyaktig hva jeg måtte gjøre og iverksette. Jeg kan varmt anbefale dette!"
Peter Engelhardt, Leder, Creative Brew

Comments (0)

Skip to main content