Private Cloud


Snart lanseres den nye versjon av System Center! System Center 2012 er kjernen i Microsofts Private Cloud-løsning og hjelper din virksomhet å levere IT-tjenester på tvers av fysiske og virtuelle miljøer.

Kjenner du Microsofts Private Cloud strategi og hvordan du skal bli konkurransedyktig? Hvilke attributter kjennetegner nettskyen, og hvordan kan du bruke dette til å drive diskusjonen med kunder? Hvordan forsikrer du deg om at dine kunders infrastruktur er oppdatert og optimalisert?

Dette er et viktig seminar for alle i partnerkanalen som jobber med salg eller lisensiering av System Center Datasenter eller Microsoft Private Cloud løsninger. Du vil få en oppdatering av Microsofts Private Cloud  produktstrategi som kan hjelp deg til å selge mer System Center Server og bygge din kompetanse rundt hvordan de nye løsningene påvirker en bedrifts fordeler.


Meld deg på her

Påmelding krever Live ID linket mot partner i Microsoft partner Network. Klikk her for mer informasjon om hvordan få linket Live ID mot bedrift.

Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker, Auditoriet i 1. etg.

Tid: 7. februar, 2012, 08.00-12.00


Det vil også være mulighet til å delta via Lync,
klikk her når seminaret starter.

Agenda:

 

Inviter dine kunder:

I tillegg til seminaret på Lysaker, inviterer Microsoft kunder og partnere til et online-seminar som vil ta for seg mulighetene innenfor Cloud og gi viktig informasjon om vår strategi rundt System Center 2012. Du vil være blant de første som får de siste oppdateringen fra Microsoft innenfor Private Cloud.

Transforming IT with Microsoft Private Cloud
Tuesday, January 17, 2012
8:30-10:30 A.M. Pacific Time | 16:30-18:30 (UTC-8)

> Register Now

 

Comments (0)

Skip to main content