Ny dato for Forefront Identity Manager 2010 kurset med Oxford Computer Group – Meld dere på denne unike muligheten


 

Microsoft Norge ønsker på ny å tilby våre partnere muligheten til å delta på et 4 dagers Forefront Identity manager 2010 med Oxford Commputer Group. Prisen dere betaler for dette kurset er  11 250 NOK,  veil pris er 15 000 NOK.

 

Dette 4 dagers kurset introduserer og forklarer funksjonaliteten i og mulighetene med Microsoft Forefront Identity Manager 2010 (FIM), og gir en oversikt over løsningene som FIM tilbyr. Kurset retter seg mot Systemingeniører, utviklere og arkitekter som trenger forståelse for hvordan Forefront Identity Manager 2010 (FIM) kan brukes for å administrere identitetsinformasjon på tvers av en rekke kataloger eller databaser. Kurset egner seg også for de som ønsker å fordype seg i teknologien, og som ikke har tidligere erfaring med Forefront Identity Manager 2010 eller Microsoft Identity Lifecycle Manager 2007 (ILM).  Kurset tilsvarer Microsoft kurs 50382A: Implementing Forefront Identity Manager 2010.

Påmelding: 

Kurset er et åpent kurs og vi kan ikke garantere plass. Med andre ord er det førstemann til mølla som får plass. Rabatten blir trukket fra ved fakturering. Merk: påmelding stenger fredag 16.desember kl 12.00

 

Informasjon:

Tid: 17.januar 2012

Sted: Crayon as, Sandakerveien 114A, 0484 Oslo

 

Meld deg på her

Comments (0)

Skip to main content