Velkommen til Microsoft SMB Roadshow 2011


 

Partnerteamet i Microsoft Norge skal ut på veien, og ønsker deg og dine kolleger velkommen til halvdagsseminar. Seminaret vil ha fokus på salg skytjenester, og hvordan å komme seg i gang med salg av skyprodukter. I tillegg til vårt PAM team har vi tatt med oss ressurser fra de ulike produktgruppene, og under vår mingle sesjon vil alle være åpne for spørsmål. Flere detaljer finner du i agendaen under. Vi håper å se deg og dine kolleger der!

 
Tour plan og påmelding
         
25. oktober Stavanger  Clarion Hotel Stavanger  
26. oktober Bergen Rica Hotel Bergen  
27. oktober Ålesund Clarion Collection Hotel Bryggen  
2.  november Trondheim Quality hotel Augustin  
3.  november Tromsø Clarion Hotel Bryggen Tromsø 

Påmelding finner du her
(Påmelding krever Live ID knyttet til MPN. Mer om dette her)

Agenda

09.00-09.20   Introduksjon
Hva er nytt fra Microsoft, og hva skjer fremover. Vi kommer med en generell presentasjon av skyproduktene vi skal diskutere senere på dagen.
 
09.20-09.50  Office365 og Windows Phone 7
Office 365 er et av de mest etterlengtede produktene Microsoft har kommet med på flere år. Produktet gir dere som partner enorme muligheter i et marked i endring. Vi forteller deg hvordan Office365 og Windows Phone 7 fungerer bedre sammen, og hvorfor dette er viktig for deg som partner. Videre forteller vi deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.
 
09.50-10.00  Kaffepause
 
10.00-10.30  Windows Intune
Ta over en større del av jobben for kunden din. Med Windows Intune som administrasjonsverktøy  har du mulighet til å få full kontroll over kundens maskinvarepark. Og med Intunes versjon to blir selv software deployment mulig. Vi forteller deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.
 
10.30-11.00  Dynamics CRM Online
Frem til nå har CRM vært løsninger for spesialister, kun levert av større konsulenthus. Med Dynamics CRM Online har Microsoft laget en løsning som flere partnere kan levere, og som også leverer på funksjonalitet for sluttbruker. Dynamics CRM er CRM gjort enkelt, billig og funksjonelt for både små og store bedrifter. Dynamics står for store muligheter i et voksende norsk CRM-marked.  Microsoft Dynamics CRM krever kompetanse, men vi forteller deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.
 
11.00-13.00  Lunsj med mingling, demonstrasjoner og premiering
Nytt av året er at vi ønsker å gjøre oss enda mer tilgjengelig for våre partnere. Av den grunn serverer vi derfor fingermat/tapas som lunsj i vårt “messeområde” fra klokken 11.15, og mens vi spiser vil Office365-teamet , Windows Intune teamet, CRM-teamet, distributør, kurspartner, Microsoft Partner Network samt Partneransvarlige være tilgjengelig for 1:1 dialog med de som måtte ønske det. Under denne seansen vil det bli muligheter for gode diskusjoner, flere tips på hvordan å komme i gang samt demonstrasjoner av produktene. Vi vil også kjøre i gang en konkurranse i hver by, der en heldig vinner kan sikre seg en Windows Phone 7 samt andre fine premier. Premieringen vil være klokken 13.00, og markerer slutten på partnersamlingen.

        

 Vi håper å se deg og dine kollegaer!

 

Vennlig hilsen

Microsoft Partner Team og våre samarbeidspartnere

 

 

 

Comments (1)

  1. Frank Sønslien says:

    Vil dette bli vist i østlandsområdet?

    Mvh, Frank

    frank@ita.no

Skip to main content