Velkommen til Denali-seminar med utviklern i sentrum!


Microsoft har gleden av å invitere deg til et seminar med Jon Jahren og Stian Larsen fra Prediktor.

Jon Jahren og Stian tar deg med inn i fremtiden og ser på de mest aktuelle nyhetene som kommer med neste versjon av SQL Server for deg som utvikler.

Dag: 27 Oktober

Tid: 08.30-11.30

Pris: GRATIS

Sted: Auditoriet 1 etg, Microsoft Norge, Lysaker Torg 45

SQL Server vNext – Code Name “Denali”
Det er ikke lenge til neste versjon av SQL Server med kodenavn “Denali” lanseres. I den forbindelse har vi satt opp et seminar for deg som er utvikler og ønsker et forsprang og allerede nå begynne planleggingen av hvordan den nye funksjonaliteten med Denali kan gi produktene og løsningene du jobber med et konkurransefortrinn, i tillegg til at du som utvikler kan få en mer effektiv hverdag.

Hvem er seminaret for? .NET utviklere, arkitekter eller andre teknologer som er nysgjerrig på nyheter med Denali som gjør utviklerens hverdag mer spennende og effektiv.

Agenda

Session 1: Introduction to SQL Server “Denali”

The first session will fly through the Denali release giving you a broad understanding of the major innovations in High Availability, Security, Developer productivity and Business Intelligence. Together with quick demos we will highlight the major reasons for migrating and upgrading to SQL Server “Denali”.

Session 2: Developer productivity

We look closer at improvements in the developer environment, and demonstrate the major T-SQL enhancements that will make life easier for every developer. A major breakthrough for many developers is the new environment “Juneau” which makes it just as easy to work with both on and off premise databases (SQL Azure).

Session 3: Performance enhancements and working with files

We introduce some major performance gains to be made by taking advantage of new features like column-store indexes. Also, in this session we will look deeper into handling of documents and search in the database through the new Filetables features and Semantic Indexes.


Meld deg på
her

Jon Jahren har i 15 år vært en fremtredende skikkelse i SQL Server miljøet som kursleder, foredragsholder, og generelt oppslagsverk om alt SQL-relatert. Etter 6 år i Microsoft som blant annet produktsjef for SQL Server jobber han i dag med industrielle sanntidssystemer hos programvareleverandøren Prediktor.

Stian Larsen er Principal Software Architect hos Prediktor

Hjertelig velkommen!

Thale Mjåvatn

Produksjef

Microsoft SQL Server

Comments (0)

Skip to main content