Windows Intune V2 lanseres 17.oktober!


 

Windows Intune  er en alt-i-ett-løsning som kombinerer Microsoft- nettskytjenester for PC-administrasjon og beskyttelse mot skadelig programvare med et oppgraderingsabonnement for Windows 7 Enterprise. Dine kunder er avhengige av en vedlikeholdt PC som fungerer best mulig, enten de er på kontoret eller ute og reiser. Windows Intune forenkler måten bedriften administrerer og sikrer PC-er på, ved hjelp av Windows nettskytjenester og Windows 7.


Under ser du en kort oversikt over de største nyhetene i Windows Intune, ønsker du vite mer anbefaler vi deg å se informasjon om Windows Intune på Springboard:
 
• Software Distribution: I den nye versjonen kan administrator distribuere de fleste Microsoft og tredjeparts oppdateringer eller programmer til PC-er nesten hvor som helst via Internett.
• Remote Tasks: IT kan eksternt utføre følgende oppgaver på Windows Intune administrerte PCer fra administrasjonen konsollen: Full scan, Quick scan, Update Malware Definition, og Restart.
• Read-Only Access IT-eksperter og samarbeidspartnere kan gi velge Read-only tilgang til administrasjonen konsollen slik at f eks nybegynnere kan ha oversikt over all informasjon, men ikke utføre noen konfigurasjonsoppgaver.
• Enhanced Reporting: Lag hardware rapporter basert på ny maskinvare filtrer. I tillegg kan du nå opprette og lagre rapportparameterne og på denne måten gjøre det enkelt og effektivt å kjøre en rapport igjen i fremtiden.
 

Hvordan får kunden Windows Intune V2?

 
• Nåværende Windows Intune kunder: Windows Intune vil bli automatisk oppgradert i de første ukene etter lansering, kunden trenger ikke gjøre noe. To uker før oppgradering, vil kunden bli varslet i administrasjonskonsollet. Her får kunden informasjon om eksakt dato og tid for når abonnementet blir oppgradert.
• Nye kunder. Registrer kunden 17. oktober for å få den nyeste versjonen umiddelbart.
• Beta kunder: Beta avsluttes 17. november. Etter denne datoen, vil ikke kunden få tilgang til beta-kontoen og alle konto-data vil bli slettet. Vi anbefaler at du fjerner klientprogramvare og gjenopprette datamaskiner til sine pre-beta tilstand. 

 

Få tilgang til verktøy, ressurser og supporten du trenger for å få fart på nettsky forretningen, deriblant Windows Intune lisenser: www.microsoftcloudpartner.com

 

 


Comments (0)

Skip to main content