WPC 2011 i Los Angeles – en unik møteplass


  

Årets World Partner Conference (WPC) gikk av stabelen i Los Angeles 10-14 juli med rekorddeltagelse på 16.000 deltagere fra 135 land. Med mer enn 130 deltagere fra Norge var vi en bra gjeng på tur, hvor målet er inspirasjon, faglig påfyll og nettverksbygging. Og jeg er sikker på at de fleste er enige med meg om at alt lå til rette for dette.

Det er fire hele dager med innholdsrik agenda, med keynotes, mindre sesjoner, utstillingshall og 1:1 møtebooking (WPC Connect). I tillegg stod det sosiale høyt på agendaen om kveldene med mange hyggelige middager og festligheter. 

Tirsdag kveld var det duket for norsk aften hvor over 130 norske partnere og microsoftere var pyntet til fest. Kvelden startet med prisutdeling av Årets Partner innenfor ulike kategorier og fortsatte med en 3-retters middag. Kvelden ble avsluttet med fest på takterrassen. Her kan vi love det var god stemning og mye nettverksbygging!

Oversikt over prisvinnerene finner du i vedlegget nedenfor, men vi kan røpe at Crayon ble årets store prisvinner med i alt 5 priser. Gratulerer!

Nytt av året var at Microsoft Norge var ansvarlige for agendaen torsdag formiddag, hvor flere av våre norske ledere fortalte hvordan vi jobber, vår fokus fremover og hvordan vi sammen skal lykkes i året som kommer. Dette var en seanse vi fikk gode tilbakemeldinger på og som vi ønsker å gjenta neste år.

 

Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra våre partnere etter WPC 2011:

"Tusen takk for et kjempeflott opphold, dere er flinke. Dette gir mye inspirasjon til vår MS satsning!" EDB ErgoGroup

"WPC og LA var suverent bra - veeeeeldig mye å følge opp på for oss og ikke minst en helproff gjennomføring fra dere" Commaxx

 

Ønsker du å se videoer fra keynotes og sesjoner gå inn på www.digitalwpc.com og for flere bilder fra turen sjekk Facebook siden vår!

 

Takk til alle som deltok og som gjorde WPC 2011 til en fantastisk opplevelse! Neste år arrangeres WPC i Toronto, Canada, så hold av datoen 8-12 juli 2012. Vi sees 🙂

 

 

 

Ă…rets Microsoft Partner 2011.pdf


Comments (0)

Skip to main content