Kjære partner – meld deg på årets konferanse dedikert til SharePoint!


SharePoint Conference 2011 er en unik mulighet til å høre eksperter fra Microsoft og  resten av verden dele sin ekspertise og innsikt i temaer som nettsky tjenester, “best practices” og banebrytende prosjekter. Sesjonene vil dekke SharePoint og SharePoint Online som er en viktig del av Office365.

Målgruppen for denne konferansen er IT Pro, IT leder, arkitekt, utvikler og prosjektleder. Hovedmålsetning er å få ytterligere verdi ut at investeringer i SharePoint og relaterte prosjekter. I tillegg til eksklusivt innhold på de ulike sesjonene vil det bli arrangert Hands on Labs og du vil ha muligheten til å nettverke med eksperter som Microsoft engineers, Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs), Microsoft Certified Masters (MCMs), og selvfølgelig SharePoint kunder.

 

Det kommer til å reise tre representanter fra Microsoft Norge, kanskje du kjenner en av de? Ole Roterud, Helge Johansen og Chandan Sethi er alle på plass i Anaheim. Mandag (3/10) kveld vil det bli arrangert en norsk aften. Mer informasjon kommer.

 

To viktige actions:

1: Meld deg på her: http://www.mssharepointconference.com/Pages/default.aspx

2: Send oss en e-mail hvis du ønsker å være med på norsk aften og/eller holde deg oppdatert med annen informasjon om de norske deltakerne. E-mail: helgegj@microsoft.com.

 

Har du spørsmål, send oss en e-post:

Ole Roterud, ole.roterud@microsoft.com

Chandan Sethi, chandan.sethi@microsoft.com

Helge Johansen, helgegj@microsoft.com

 

Håper vi ser deg der!

 

Kristine Bjørnstad

Microsoft Norge

 

Ps. Det arrangeres også en European SharePoint Conference (www.sharepointeurope.com). Microsoft Norge kommer ikke til å være tilstede, men det er et alternativ til konferansen i Anaheim. Interessert? Send Kristine en e-post, kristine.bjornstad@microsoft.com, for et early bird tilbud.


Comments (0)

Skip to main content