Sharepoint 2010 Reload – Sharepoint markedet trenger flere dyktige konsulenter


 

Microsoft har i samarbeid med Bouvet og Erwin Van Hunen skreddersydd dette programet for deg som allerede har erfaring som utvikler, men ønsker flere bein å stå på. Et raskt voksende SharePoint markedet behøver flere dyktige konsulenter til spennende prosjekter. I dette kurset fokuserer vi på deg som allerede har jobbet en stund som konsulent og er komfortabel med utvikler rollen.

Kurset dekker første sertifiseringsnivå innen SharePoint og gir deg i tillegg en “flying start” på forberedelsene mot  neste nivå. I tillegg til sertifiseringen fokuserer vi på å overføre den praktiske erfaringen/”best practise”  fra ulike SharePoint prosjekter. Gjennom 8 intensive dager vil du gå igjennom det aller viktigste du behøver for å komme godt i gang som konsulent innen SharePoint!

Om Instruktøren :

Erwin van Hunen har mer enn 15 års erfaring med applikasjonsutvikling i store bedrifter. Han har jobbet mye med databasedesign innenfor Ingress, Sybase og Oracle. Erwin vil i samarbeid med Bouvet sine egne konsulenter gi deg en grundig innføring i Sharepoint 2010.

Erwin har erfaring som systemutvikler, prosjektleder og systemarkitekt,  og jobbet med store oppdrag internasjonalt. I dag jobber han med arkitektur og utvikling innen SharePoint 2010 og er på god vei til å bli en av de få sertifiserte SharePoint Masters i verden. Hva kreves for å bli SP Master? Se her: http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/master-sharepoint.aspx#top

INNHOLD

Offisielle Microsoft kurs (og matriell):

Aktuelle foredrag og caser, presentert av erfarne SharePoint konsulenter:

  • Case-study av et aktuelt, mellomstort, SharePoint Prosjekt
  • Case-study av et stort og komplekst SharePoint prosjekt
  • Foredrag: “Best practice, Do`s and Dont’s, innen SharePoint - utvikling
  • Faglig/sosial aktivitet (nærmere detaljer kommer)

Sertifisering:

 
Varighet: 8 dager, ons-fre + man-fre (08 – 17)

Startdato: 19. oktober 2011

Sted: Bouvet kursavdeling, Torshov, Oslo
Pris: Kr 39.500,-

NB! Begrenset antall plasser - max 12 deltagere

Påmelding til kurs eller mer informasjon?

mailto:kurs@bouvet.no, telefon 23 40 60 50 eller våre via Bouvet sine websider: www.bouvet.no/kurs
Følg oss på Twitter www.twitter.com/bouvetkurs og Facebook www.facebook.com/bouvetkurs

 

Comments (0)

Skip to main content