Microsoft Partner Network Competency roadmap


Følg med på oppdateringene til kravene og fordelene til de ulike competenciene for de neste 12 månedene i Competency roadmap. Sørg også for at du imøtekommer kravene innen fornyelsesdatoen av deres medlemskap som Microsoft Partner, og finn ut hvordan fordelene i partnerprogrammet kan bidra til å vokse forretningen.

 

Et par endringer som er verdt å nevne i tillegg til endringer av sertifiseringer (gamle sertifiseringer erstattes av nye sertifiseringer):

  1. Fra oktober 2011 vil Unified Communications competency splittes til to separate competencies, Messaging competency og Communication competency. Les mer om dette i “Evolving the Unified Communications Competency” guiden. 
  2. Fra mai 2012 vil System Management competency og Virtualization competency slås sammen til Management and Virtualization competency. Les mer om dette i Competency roadmap.

Endringene gjøres på bakgrunn av tilbakemeldinger fra partnere og trender i markedet.

 

Partnerportalen er kilden til informasjon når det gjelder krav til competencies og er alltid første sted som blir oppdatert med endringer og nye eksamner når dette er tilgjengelig.


Comments (0)