Microsoft Partner Network Competency roadmap


Følg med på oppdateringene til kravene og fordelene til de ulike competenciene for de neste 12 månedene i Competency roadmap. Sørg også for at du imøtekommer kravene innen fornyelsesdatoen av deres medlemskap som Microsoft Partner, og finn ut hvordan fordelene i partnerprogrammet kan bidra til å vokse forretningen.

 

Et par endringer som er verdt å nevne i tillegg til endringer av sertifiseringer (gamle sertifiseringer erstattes av nye sertifiseringer):

  1. Fra oktober 2011 vil Unified Communications competency splittes til to separate competencies, Messaging competency og Communication competency. Les mer om dette i "Evolving the Unified Communications Competency" guiden. 
  2. Fra mai 2012 vil System Management competency og Virtualization competency slås sammen til Management and Virtualization competency. Les mer om dette i Competency roadmap.

Endringene gjøres på bakgrunn av tilbakemeldinger fra partnere og trender i markedet.

 

Partnerportalen er kilden til informasjon når det gjelder krav til competencies og er alltid første sted som blir oppdatert med endringer og nye eksamner når dette er tilgjengelig.


Comments (0)

Skip to main content