Profiler deg på Muligheter 2011


Microsoft arrangerer Muligheter 2011 6-8 september der vi samler ledere, selgere, markedsførere, IT- proer og utviklere fra våre partnere og sluttkunder, på ulike arenaer for å informere og inspirere om mulighetene som ligger i innovativ og ny teknologi.

Vi ønsker å ha med oss våre partnere på dette arrangementet for å sikre at det blir en suksess. I den sammenheng ønsker vi å gi dere muligheten til å ha stand i mingleområdet på de ulike dagene.

Standene på Inspirasjonsdagen (kundedagen) er forbeholdt våre 10 Premium lanseringspartnere, mens TechDays og Partner Kickstart er åpent for alle (Partner Kickstart er først og fremst aktuelt for programvarehus med forhandlerstrategi, samt våre distributører og kurspartnere).

Dersom dere er interessert i å høre mer om hvilke muligheter som finnes, ta kontakt med Christian Wærsten i Microsoft.


Comments (0)

Skip to main content